Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Farve
Materiale
Se alle
Anvendelse
Varemærke
Produkttype
Skridsikkerhedsniveau
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Skridsikker tape, kabelbeskyttelse mv.

  ( 9  produkter )

Hold sikkerheden i top med skridsikker tape og andet sikkerhedsudstyr

Der findes arbejdspladser, hvor der er et ekstra stort behov for at fokusere på sikkerheden. Det kan f.eks. være byggepladser. Og så er der virksomheder, hvor der af og til kan opstå situationer, hvor et skærpet fokus på sikkerheden er nødvendigt. Det kan være i tilfælde af ombygning af lokaler eller afholdelse af events. Derfor har vi i vores sortiment forskellige typer af sikkerhedsudstyr heriblandt skridsikker tape, sikkerhedsskilte og andre nyttige produkter, der kan hjælpe jer med at passe på virksomhedens medarbejdere og gæster.

Skridsikker tape til trin, ramper og andre glatte overflader

I vores webshop finder du et solidt udvalg af forskelligt skridsikker tape. Denne type tape har en kraftig klæbeevne, er ekstra modstandsdygtig og sørger for at den overflade den påføres bliver mere sikker at færdes på. Derfor kan skridsikker tape være oplagt til glatte overflader som trin, stiger og ramper, hvor det kan være direkte farligt at falde.

Afspærringsbånd, trafikkegler og andet sikkerhedsudstyr

Måske har du allerede lagt mærke til, at vi har et ganske stort udvalg af sikkerhedsudstyr her i webshoppen. Udover skridsikker tape har vi også afspærringsbånd og trafikkegler, som er godt at have, hvis man skal markere et område, hvor medarbejdere og andre skal være ekstra opmærksomme på deres færden. Derudover har vi også en hel kategori med udstyr til personlig sikkerhed. I den kategori finder du øjenværn, arbejdshandsker, arbejdstøj og meget andet, der kan være med til at beskytte medarbejdere, der har arbejdsopgaver, som kræver ekstra fokus på sikkerheden.

Skulle uheldet være ude, har vi også førstehjælpsudstyr i form af førstehjælpskasser, plastre, håndsprit og øjenskyl m.m. Gå på opdagelse i webshoppen, og se det store sortiment. Tøv ikke med at kontakte vores kunderådgivning, hvis du har spørgsmål eller savner vejledning til valg af produkter. De sidder klar ved telefonerne, alle hverdage ml. kl. 8 og 16.30, og er klar til at svare på dine spørgsmål.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco