Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Vores tilbud
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Varemærke
Se alle
Materiale
Se alle
Anvendelse
Kapacitet
Se alle
Emballeret antal
Se alle
Antal lag
Antal ark
Se alle
Antal ark pr. rulle
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Borddækning - tallerkner, kopper mm.

  ( 330  produkter )

Alt til borddækning: Tallerkner, kopper, glas og bestik

Vi servicerer både kantiner, institutioner, hoteller og restaurationsbranchen. Hos Lyreco har vi alt, du måtte have brug for til at kunne opbevare dine fødevarer korrekt eller dække et flot bord.

Hvad skal der til for at lave en flot borddækning?

En flot borddækning kan gøres både meget simpelt og mere overdådigt. I vores sortiment finder I både flotte servietter, papirduge og stoflignende duge fra bl.a. Duni. Alle vores duge fås på ruller, så de kan tilpasses de borde, I har. Skal der lidt ekstra til, finder I på samme side også kuvertløbere, dækkeservietter og bordmåtter. Bordmåtter kan lægges både på langs af bordet eller på tværs og fungere som dækkeservietter på begge sider af bordet. Flot og kreativt. Vælg at dække op med plastikkrus, drikkebægre, glas eller kopper fra bl.a Aidas serie af franske caféglas eller helt enkle, nordiske design.

Skal I servere varme drikke, kan I gøre det i 100% nedbrydelige og miljøvenlige kopper til varme drikke. Se efter EcoEcho fra Duni. Paptallerkner, laminattallerkner og porcelænsservice tilbyder vi også. Kombiner det med bestik i stål til et flot dækket bord eller vælg engangsservice, som I også kan få som miljøvenligt og komposterbart fra bla. Duni.

Stearinlys skaber god stemning - og LED lys soder ikke

Om det er for at fuldende borddækning eller blot skabe hygge på en mørk aften, er stearinlys næsten uundværlige. Find fyrfadslys, stearinlys og bloklys i 100% stearin, placer dem i smukke lysestager eller vælg den miljøbesparende løsning og sæt flotte LED stearinlys på bordet. Find også genopladelig LED lys i vores sortiment.

Alt til servering af kaffe, te og vand

Efter middagen eller frokosten er det altid rart at kunne dække op til kaffe og te, som vi har et stort udvalg af fra kendte mærker, som Gevalia, Karat, BKI, Douwe Egberts, Pukka, Lipton, Pickwick og Yogi Tea. Hos os finder I et stort udvalg af smarte dispensere til the, kaffekapsler, sukkersticks og servietter, som er lige til at stille i kantinen eller køkkenet til fri afbenyttelse af husets medarbejdere og gæster. Server te og kaffe i flotte termokander og kaffekander fra bl.a. Alfi og Emsa. Fuldend servicen ved at servere vand i vandkander og vandkarafler fra kendte mærker som Aida og Emsa. Du finder det på samme side.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker hos Lyreco