Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Etiketfjernere

  ( 2  produkter )

Slip af med genstridige limrester fra tape og etiketter med en etiketfjerner

Vi kender det næsten alle sammen. Der er ikke noget mere irriterende end at skulle fjerne rester fra en etiket eller tape, hvor det bare ikke kan lade sige gøre, lige meget hvor meget man skrubber og gnubber. Hos Lyreco har vi udviklet vores egen etiketfjerner til at løse netop dette problem. Etiketfjerneren virker ved at sprøjte en limopløsende substans på selve etiketten eller dens rester og lade det virke i 4-5 minutter, Herefter kan du bruge den lille indbyggede børste til at fjerne resterne. Hvis ikke det hele går væk ved første forsøg, gentages proceduren. Etiketfjerneren virker på alle overflader, men det er altid en god idé lige at teste den af på et lille areal, inden den sprøjtes ud på selve etiketten. Især hvis der er tale om en følsom overflade.

Etiketfjerner kan være nyttig i mange brancher og typer af virksomheder

Det er næsten svært at komme på en virksomhed, som ikke kunne drage nytte af en etiketfjerner. Hos alle lige fra frisøren, der skal have fjernet et ophæng fra sit vindue, til kantinen der gerne vil have prismærkerne væk fra bunden af de nye drikkeglas. Bestil i dag, og få leveret i morgen, så kan du selv med egne øjne bedømme etiketfjernerens effektivitet.

Skal du bruge etiketter og klistermærker?

Når du har fjernet de gamle etiketter, har du muligvis brug for nogle nye. Det har vi løsningen på. Her i webshoppen finder du nemlig et stort udvalg af forskellige slags etiketter. Vi har både hvide etiketter, farvede etiketter og kopieringsetiketter m.m. Så hvad end du er på udkig efter etiketter, du selv kan skrive på, eller etiketter til printeren, så har vi dem i vores sortiment. Derudover har vi naturligvis også forskellige typer tape, hvis det bedre dækker dit og din virksomheds behov. Gå på opdagelse her i webshoppen, og find lige det, du mangler.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco