Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Arbejdsstrømper

  ( 184  produkter )

Arbejdsstrømper til sikkerhedssko og arbejdssko

Arbejdsstrømper til sikkerhedssko og arbejdsko er ligeså vigtige som fodtøjet, for uden en ordentlig og velsiddende sok vil du ikke få optimal gavn af dine sikkerhedssko eller sikkerhedsstøvler.

Hvorfor er det vigtigt med de rigtige strømper til sikkerhedssko?

Arbejdssokker hjælper til med, at skoen sidder godt og ordentligt tilpasset på din fod. Især med sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler, kan det gøre en stor og gavnlig forskel at investere i et par ordentlige arbejdsstrømper. Arbejdsstrømper beskytter dig ikke kun mod varme og kulde, men modvirker også friktion, så du kan undgå vabler. De rigtige arbejdsstrømper hjælper også dine fødder til at ånde bedre og komme af med overskudsvarmen, så du mindsker fod- og svedlugt og dermed holder dine fødder tørre.

3 faktorer at være opmærksom på, når du køber arbejdsstrømper

  • Komfort
  • Pasform
  • Materiale

Lad os gennemgå de 3 faktorer til gode arbejdsstrømper en ad gangen:

Komfort - arbejder du ofte eller hver dag i sikkerhedsko eller sikkerhedsstøvler, kan du sagtens mærke, om du har en sok på, der føles rar og beskytter din fod, eller om den ikke er god nok. Flere arbejdsstrømper har f.eks. ekstra tyk vævning omkring hæle og under trædepuderne, hvilket aflaster dig på en lang arbejdsdag. Vælg arbejdsstrømper, der gør noget godt for dine fødder.

Pasform - vælg arbejdsstrømper, der passer til dit arbejdsformål. Det betyder, vælg arbejdsstrømper, der f.eks. har den højde, du skal bruge, om det er til midt på anklen, læggen eller under knæet. Vi har forskellige længder i vores sortiment bla. ribstrikkede arbejdsstrømper med frottésål fra Kansas eller knælange fra DeltaPlus.

Materiale -  materialet, der anvendes i arbejdsstrømper har til formål at holde dine fødder tørre, komfortable og varme, hvis du f.eks. arbejder meget udendørs. Andet materiale kan være antibakterielt og antistatisk. Fra DeltaPlus kan du f.eks. få arbejdsstrømper med termoregulering og antistresseffekt, der bekæmper følelsen af træthed i fødder og ben.

Sikkerhedssko, -støvler og arbejdssko

Vi fører sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og jobsko eller arbejdssko fra mange førende mærker, hvilket garanterer dig godkendt og gennemprøvet kvalitet.

I vores shop finder du også et komplet udvalg af arbejdstøj og -beklædning.

F.eks.

Husk, at når du bl.a. køber arbejdsstrømper til sikkerhedsko, kan du enten vælge blot at lægge det i din kurv og afslutte din ordre senere eller bede om levering med det samme. Bestiller du inden kl. 16 modtager du dine varer ved døren næste hverdag (for de fleste varer).

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco