Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Vores tilbud
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Omslagsfarve
Se alle
Linjeringstype
Se alle
Antal sider
Se alle
Varemærke
Se alle
Papirformat
Se alle
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Notesbøger

  ( 165  produkter )

Find din notesbog her 

Hos Lyreco fører vi notesbøger med almindeligt plastomslag til gode priser og helt op til de eksklusive varianter med læderpræget omslag og sort tekstil, der giver en lækker finish. Vi har notesbøger fra mærker som Bantex, Oxford, Clairefontaine, Leitz, burde* og Moleskine. Find det, der passer dig. Brug en notesbog til at skrive tanker, idéer, referater m.m. ned i.

Notesbøger med og uden linjer og med tern

De mest udbredte formater til notesbøger er A4, der er den klassiske størrelse. Men du kan også få notesbøger i A5, og A6, som begge passer nemt ned i f.eks. en taske eller til at have med til møder. Vi har notesbøger med tre forskellige typer papir i alle størrelser: 

Linjeret papir i notesbøger fås med 6, 7 og 8 mm. afstand. Vælg, hvad du foretrækker ved at anvende vores menu ude til venstre under ’linjeringstype’.

Notesbøger i flotte, elegante farver 

En notesbog behøver ikke altid at være sort eller kun have et almindeligt papomslag. Fra Oxford finder du f.eks. en række elegante notesbøger. De har indbundet ryg og elastikbånd til at holde styr på, at den ikke åbner sig. Dertil en sidemarkør i stof, der gør det nemt at finde en bestemt side. Farverne er: pink, lyserød, rød, lille, blå og sort. Vælg A4 eller A5 størrelse. Oxford fører også lækre notesbøger med hårdt kartonomslag eller pp-omslag i både ensfarvet og i farverige kombinationer. Det samme fås fra Clairefontaine og Bantex. Se i sortimentet.

Find Moleskine notesbog 

Moleskine notesbøger er et eksklusivt brand, der rummer hverdagslivet på farten og samtidig giver dig en lækkerhed lige ved hånden med sine afrundede hjørner og behagelige cover. Deres notesbøger findes med hårdt og blødt omslag. Det bløde omslag er robust men fleksibelt, så det tilpasser sig kroppens bevægelser. Vælg derfor en Moleskine notesbog med blødt omslag, hvis du ofte har den i lommen på en skjorte eller jakke. Papiret i en Moleskine notesbog er syrefrit og FSC certificeret, hvilket betyder, at det er produceret af bæredygtigt træ. Papirets kvalitet og 70 gram gør, at blækken fra din pen ikke trænger igennem til den anden side – og du kan viske ud mange gange uden, at papiret bliver nusset. Udover Moleskine notesbøger har vi også andre eksklusive notesbøger fra Oxford, Rhodia, Clairefontaine og burde*, som laver eksklusive notesbøger i sort tekstil.

Notesbøger med 48 til 200 sider 

Udbuddet er stort og vi har notesbøger med 48 til 200 sider. Brug menuen til venstre til at vælge.

Hvad er fordelen ved en notesbog med spiralryg? 

Det kan øge skriveglæden at anvende en notesbog med spiralryg, fordi du kan folde blokken, så du har fuld bevægelighed hen over arket, når du tager noter.  

Findes både i A4 og A5: 

Notesbog med spiralryg - med linjer
Notesbog med spiralryg - med tern.

Fra Leitz fører vi deres BeMobile Executive notesbog med spiralryg og ternet papir, som har perforering i siden, så du kan rive dine sider ud, når du er færdig med dem.

Brug den klassiske kinabog som notesbog 

Vi har notesbøger med både hårdt og blødt omslag. Den klassiske kinabog med hårdt omslag og sort og rød indbinding er stadig manges foretrukne notesbog til arbejdet.  

Suppler med post-it noter

Nogen gange skal man huske noget, som ikke behøver stå i en notesbog. Hav i stedet altid en post it notesblok ved hånden eller brug de små post it markører til at organisere din notesbog yderligere. Mulighederne er mange.

Køb miljøvenlige notesbøger

Er du på udkig efter en notesbog, der også er god mod miljøet, tilbyder vi mange miljøvenlige varianter. Dem finder du ved at foretage dine valg her på siden eller ved at kigge efter symbolet med det grønne træ. De notesblokke, som vi har markeret som et miljøvenligt valg, er på forskellige måder mere skånsomme over for miljøet end andre blokke. Når du klikker dig videre til de enkelte produkter, kan du se de certificeringer, de har.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kunderådgivning for vejledning - ring 70 100 500.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

 / PEFC-certificeret / Dette produkt er lavet af genbrugte og sporbare materialer / www.pefc.org
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco