Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Varemærke
Board-farve
Board-højde
Overflademateriale
Tavlebredde
Magnetisk
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Skærmvægge og skillevægge

  ( 98  produkter )

Skærmvægge til skrivebordet og kontoret

Ikke alle mennesker trives i storrumskontorer, og i det tilfælde kan skærmvægge være præcis den løsning, der skal til for at skabe arbejdsro og stillezoner. Skærmvægge er nemlig støjdæmpende og er derfor ideelle til at skabe mindre, afskærmede og lyddæmpede zoner i et støjfyldt miljø.

Hos Lyreco fører vi tre typer skærmvægge:

 • Gulvskærmvæg
 • Bordskærmvæg
 • Skillevæg på hjul

Find skærmvægge og skillevægge fra Abstracta, Paperflow og Soneo.

Fordelene ved brug af skærmvægge og skillevægge på kontoret

Der findes mange fordele ved at benytte sig af skærmvægge eller skillevægge på et kontor eller i andre lokaler i virksomheden:

 • Skærmvægge virker støjreducerende (lydklassificeret i kategori A)
 • Skærmvægge kan fungere som flotte og effektive rumdelere
 • Skærmvægge kan bruges som opslagstavle
 • Skærmvægge kan nemt flyttes rundt vha. de påmonterede ben
 • Skærmvægge kan være en smuk og æstetisk måde at forbedre arbejdsmiljøet på

Skærmvægge skaber fleksibilitet i indretningen af jeres kontor

Skærmvægge er utroligt fleksible at arbejde med. De findes nemlig både til gulvet og til at sætte på kanten af skrivebordet. Det betyder, at I har mulighed for nemt at skifte indretning på kontoret i tilfælde af, at der kommer nye medarbejdere, afdelinger skal slås sammen eller noget helt tredje.

 • Skærmvæggene fås i 800, 1000 og 1200 mm bredde
 • Skærmvæggene farver: sort, mørkeblå eller lys grå
 • Skærmvæggene ben: fås i sort eller grå

Udover at være støjdæmpende kan man også bruge skærmvægge som rumdelere. Og da de er beklædt med lækker stof, kan en skærmvæg samtidig fungere som opslagstavle. Dette er især praktisk, hvis I er en kreativ virksomhed eller en afdeling med behov for at visualisere projekter og strategier. Hvis I ønsker at bruge jeres skærmvæg til opslagstavle, kan I finde kortnåle og tegnestifter her i webshoppen. Hvis I foretrækker klassiske opslagstavler i enten filt eller kork, så har vi også et udvalg af disse herinde.

Fordelen er også, at modulerne nemt kan kobles sammen efter hinanden eller i vinkel til at skabe præcis det rum, I har brug for.

Lydisolerende skærmvægge i kategori A

Vi fører skærmvægge fra Abstracta. De er bygget af en massiv træramme, som er fyldt med lydabsorberende mineraluld. Vi fører typen af skærmvægge, der hedder Softline, som giver den højest mulige lydabsorbering: lydklassificering A. Det betyder, at ikke kun for den eller de medarbejdere, der arbejder ved skærmvægge, bliver lyden reduceret. Det betyder også, at for hele kontoret vil lydniveauet blive reduceret, fordi de opstillede skærme absorberer lyden og er med til at skabe et behageligere lyd- og arbejdsmiljø.

Hvordan hænger man en skærmvæg på skrivebordet?

Med til vores Abstracta skærmvægge til bord følger et sæt beslag, som skærmvæggen nemt kan monteres med. Der kan også monteres hylder på bordskærmen. Denne løsning kan være god i tilfælde af pladsmangel, hvor skrivebordene er nødt til at stå meget tæt, og den enkelte medarbejder kan have gavn af lidt afskærmning for bedre at kunne koncentrere sig.

Findes der skillevægge på hjul?

Ja, fra Paperflow fører vi en mobil skillevæg på hjul. Materialet er matteret PP-plast og ramme og ben er af aluminium. Det giver skillevæggen et let udseende, som gør den nem at inkorporere på enhver arbejdsplads. Skillevæggen har hjul og midterben, som gør det nemt at flytte rundt på den. En anden fordel er, at den kan åbnes og lukkes fra 0 til 360 grader. Det betyder, at sammenfoldet fylder den kun for én skillevæg - udfoldet er den dobbelt så lang. En fleksibel løsning.

Find også skrivebordsstole og skriveborde

Er I ved at udvide eller opgradere jeres kontorpladser, så se også vores udvalg af skriveborde med blandt andet mange hæve-sænkeborde og kontorstole. Husk, at vi i vores udvalg af kontormøbler stiller rigtig mange gode ergonomiske løsninger til rådighed, så I kan sikre de bedst mulige arbejdsforudsætninger på jeres arbejdsplads. Vi har desuden også ergonomisk computertilbehør såsom mus og tastatur, hvis det er et behov.

Vælg de rigtige lamper til arbejdsbordet

Ordentlig belysning ved arbejdsbordet er ligesom reduktion af lyd en meget afgørende faktor for din arbejdsglæde og effektivet i løbet af arbejdsdagen. Se vores udvalg af lamper og skrivebordslamper, hvor du blandt andet finder et stort udvalg af LED lamper og halogenlamper.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

 • Se alle priser og online tilbud 
 • Bestil varer til dag-til-dag levering 
 • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark  
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco