Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kontorartikler

 

 

Alt til arbejdspladsen samlet ét sted

Det hele startede med billige kontorartikler i 1926, og den dag i dag er kontortilbehøret stadig det, som vi er mest kendt for i Lyreco. Derfor ved vi om nogen også, hvad der kendetegner de gode kontorartikler. De skal først og fremmest være praktiske at anvende. Derfor skal tapedispenseren kunne betjenes med én hånd, Saksen være skarp, hæftemaskinen skal virke første gang. Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, hvis der er tænkt på æstetikken, så kontorartiklerne ikke kun er praktiske men også pynter på kontoret. Hvad enten du arbejder på et stort kontor eller har hjemmekontor, så er er de rette kontorting afgørende for, at du kan optimere dit arbejde og arbejde effektivt. Alt det har vi taget højde for som din leverandør af billige kontorartikler på nettet.

Kontorartikler til alle typer arbejdspladser

Vi har et stort udvalg med mere end 4.000 kontorartikler fra førende producenter som Penol, 3M, Leitz, Rapid, Esselte, Mayland, Post-it, Stabilo, Dymo, Pilot og mange flere. Derudover har vi også vores egne mærker Lyreco og Lyreco Budget. 

Som kunde hos Lyreco er du fri for at skulle rende i flere butikker, for vi har alt, hvad man kan ønske sig af kontorartikler. Om du er kreativ og har brug for tegnemateriale, om du arbejder med administration eller salg og marketing. Om du sidder på et stort fælleskontor eller har hjemmekontor. Så har vi den kontorforsyning, du har brug for. Vores sortiment spænder fra kuglepenne, sprittusser og overstregningstusser over lim, tape og hæftemaskiner til ringbind, whiteboardtavler og flipovere. Skulle det ske, at vi ikke har en specifik vare på lager, så skaffer vi den hjem til dig. Ring til kundeservice på 70 100 500

FAQ

Hvor køber jeg billige kontorartikler på nettet?

Som kunde hos Lyreco har du altid en webshop med billige kontorartikler lige i nærheden. Vi sikrer din kontorforsyning, uanset om du sidder i Odense, Roskilde, Vejle, Aalborg, Aarhus, Bjerringbro eller på Vesterbo i København. Hos Lyreco betyder billigt ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Tværtimod sælger vi kontorforsyning fra anerkendte brands. Og vi leverer naturligvis fra dag-til-dag både i Jylland, på Sjælland og Fyn. 

Hvem kan handle kontorartikler hos Lyreco?

Vi forhandler kun til andre virksomheder såkaldt B2B-salg. Din arbejdsplads er velkommen uanset, om du skal bruge kontorartikler i Aalborg, Aarhus, Vejle, Roskilde, Odense, Esbjerg, København eller andre af landets byer. Det er også uden betydning, hvorvidt din virksomhed er lille eller stor. Faktisk startede Lyreco som en lille, selvstændig boghandel i Frankrig. Og er siden vokset til en global virksomhed, der sælger kontorartikler i det meste af verden. Du er velkommen, hvis du arbejder fra et hjemmekontor. Hvem ved, hvor det ender? Kontakt kundeservice på 70 100 500, hvis du arbejder du i en større virksomhed, og har behov for en specialaftale.

Hvad er kontorartikler?

Begrebet ’kontorartikler’ dækker over alle hjælpemidler, som er nødvendige i forbindelse med drift af kontorer og virksomheder. Kontormaterialerne kan enten indgå som en del af administrationen af en virksomhed eller de kan relatere sig til selve arbejdet, virksomheden udfører. Eksempler på kontorartikler kan være ringbind, skriveredskaber, papir, hæftemaskiner og meget andet.

Hvad hedder kontorartikler på engelsk?

Den korrekte engelske betegnelse er ’Office supplies’.

Hvornår leverer I min ordre?

Ordrer på kontorting, som vi har modtaget senest kl. 16.00 på en hverdag, leverer vi næste hverdag.

Tilbyder I gratis levering?

Ja. Køber du for mere end 500 kr., leverer vi dine kontorartikler gratis.

Hvordan returnerer jeg varer?

Du kan omkostningsfrit returnere varer i ubrudt emballage i 30 dage efter modtagelsen.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco