Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Batteristørrelse
Se alle
Batteritype
Genopladeligt batteri
Udgangsspænding
Se alle
Varemærke
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Batterier

  ( 78  produkter )

Batterier til alle typer apparater

Vi fører batterier i størrelserne AAA, AA, C, D, E og både engangs- og genopladelige batterier. Batterierne er fra mærket Energizer, som er din garanti for gennemtestede batterier med god ydeevne og høj levetid.

Hvad er forskellen på alkaliske, knapcelle og lithiumbatterier?

Alkaliske batterier har en lang levetid ved kontimuerligt brug. Den type batterier anvendes mest i almindelige dagligdagsapparater som radio, kamera, mus til pc etc.

Lithiumbatterier er letvægtsbatterier og anvendes til bærbar elektronik med højt strømforbrug som f.eks. lommeregnere, ure, digtal- og videokameraer og virker under ekstreme forhold fra -40 til + 60 grader.

Knapcellebatterier anvendes til miniature-elektronik som armbåndsure, spil, personsøgere, bilalarmer mm. 

Vi fører også sølvoxidbatterier.

Har du brug for vejledning til hvilken type batteri, du skal bruge til dit elektroniske apparat, er vores kunderådgivning klar til at hjælpe dig på 70 100 500.

Spar penge og miljøet med genopladelige batterier

Bruger I mange batterier på arbejdspladsen, kan der på sigt være mange penge at spare ved at investere i genopladelige batterier. De kan genoplades op til 1000 gange og har en stor kraft per ladning. Samtidig er det skånsomt for miljøet. I vores sortiment finder I både AA, AAA, 9V, D og C batterier.

Findes der et miljøvenligt batteri?

Ja, det gør der. Energizer tilbyder verdens første batterier fremstillet af 4% genbrugsmaterialer. De hedder EcoAdvanced og holder strømmen 80% længere end almindelige batterier. Som Energizers bedste alkaline batteri nogensinde holder det styrken i op til 12 år. Find dem i shoppen - eller klik på ikonet med 'det grønne træ' i menuen til venstre, og du vil få alle vores miljøvenlige batterier.

Hvad er den korrekte måde at smide batterier ud på?

Nogle batterier indeholder kviksølv, som er meget miljøbelastende, hvis det ender i naturen ved f.eks. afbrænding. Derudover indeholder batterier råstoffer, som fx jern, mangan og tungmetaller – som alle kan genanvendes. Derfor bør alle brugte batterier sendes til genbrug. På genbrugsstationen eller ved kommunens skraldeindsamling kan virksomheder få udleveret kasser til brugte batterier, som kan afleveres til genbrug samme sted.

Kan batterier tåle vand?

Ja, batterier kan sagtens tåle at blive våde. Metallet omkring batteriet er komplet tæt og lukket således, at fugt ikke kan gennemtrænge batteriet. Bliver et batteri vådt er det blot vigtigt at sørge for at tørre det fuldstændig og sikre, at polerne også er helt tørre, før batteriet sættes i et apparat.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16 og vi leverer næste arbejdsdag
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Svanemærket
product
Sustainable Selection

Batteri Energizer® Ultimate Lithium™, 9V, 9 V

Ref: 4.991.751

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco