Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Varemærke
Antal møntrum
Antal rum til sedler
Sorteringskapacitet
Tællehastighed
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os her

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Pengekasser

  ( 7  produkter )

Pengekasse til sikker opbevaring af sedler og mønter

Hold styr på sedler og mønter med en pengekasse. Pengekasser er populære blandt mindre butikker, foreninger og regnskabsafdelingen eller receptionen, der har brug for at opbevare f.eks. byttepenge, taxa-boner eller udenlandsk valuta. Størrelsen på vores pengekasser er den klassiske i 20 x 16 eller 30 x 24 cm i metal og med håndtag, så den er nem at bære og tage fat i. 3 eller 5 rum til mønter og sedler. De praktiske størrelser på vores pengekasser gør det muligt at opbevare dem i skuffer eller skabe, der kan aflåses for yderligere sikker opbevaring af valutaen.

Pengekasse med cylinderlås

Alle vores pengekasser har cylinderlås, der fungerer med nøgle. Fra Reskal kan du vælge en pengekasse, der har en knap på forsiden, som når du trykker på den, får låget til at åbne automatisk, når pengekassen er låst op. Det er en fordel, hvis du har brug for at kunne åbne og lukke pengekassen mange gange – f.eks. hvis du har en bod i forbindelse med et arrangement for din fritidsforening.

Hvilke farver fås pengekasser i?

I vores sortiment af pengekasser kan du vælge mellem farverne rød, blå, sort eller hvid. Hvis du er i en virksomhed med behov for kontanter, der skal holdes adskilt afdelingsvis grundt forskellige regnskaber, så kan det måske være en fordel at vælge pengekasser i forskellige farver. På den måde kan du minimere risikoen for, at de to separate regnskaber blandes sammen.

Hvordan fungerer en pengekasse med mønttæller?

Det kan tage tid at tælle mønter op i hånden. Det problem løser en pengekasse med mønttæller, hvor møntindsatsen har angivelse af typen af mønter og talangivelser, så det er nemt at se, hvor mange der er af hver slags hele tiden. Derfor gør en pengekasse med mønttæller det også til en leg at tælle dagens omsætning op uden at være bange for at tælle forkert.

Sådan sikrer du din pengekasse ikke bliver stjålet

En pengekasse er nem for andre at tage. For at forhindre det kan pengekassen med fordel opbevares i et sikkerhedsskab eller pengeskab, som er godkendt til forsvarlig opbevaring af kontanter. Det kan også bruges til dokumenter og andre værdigenstande som f.eks. smykker, ure eller bærbare computere. Sikkerhedsskabe og pengeskabe findes både som bordmodeller og skabe. En af fordelene ved at anvende et pengeskab er desuden, at nogle af dem er brand- og vandsikret. Dvs. skulle uheldet være ud, så vil indholdet være intakt.

Opbevar nøglerne til din pengekasse det her sikre sted 

Har du ikke din pengekasse i et sikkerhedsskab eller vil du bare dobbeltsikre jer, kan nøglen til pengekassen opbevares i et aflåst nøgleskab. Vi har nøgleskabe med plads til alt fra 20 nøgler til 300, der kan hænges op på væggen og låses med en kode.

Hængelåse til anden form for sikring

Har I brug for at opbevare personlige ejendele for jeres medarbejdere i løbet af arbejdsdagen eller under træning og lignende, så er løsningen måske at købe et antal hængelåse. Her i webshoppen har vi hængelåse med både koder og nøgler, så I kan vælge det, der opfylder jeres behov bedst. Vi har også garderobeskabe med låger, der passer godt ind i et omklædningsrum, samt bænke og knagerækker.

Ring til Lyrecos kundeservice

Vores kunderådgivere er hver dag klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt, der passer til dit behov. Ring på 70 100 500.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud 
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Verdenskendte mærker hos Lyreco