Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Andet

  ( 2  produkter )

Sørg for et godt indeklima med en luftkvalitetsmåler

Et godt indeklima er enormt vigtigt for medarbejdernes trivsel i en virksomhed. At sikre god luftkvalitet kan mindske risikoen for sygdom og øge produktiviteten, da man simpelthen trives bedre i god luft og ved den rette temperatur. Man kan indføre mange tiltag for at forbedre luftkvaliteten i et kontormiljø, men et godt sted at starte kan være at anskaffe sig en såkaldt luftkvalitetsmåler. Med en luftkvalitetsmåler kan du bl.a. måle luftfugtigheden og luftens indhold af flygtige organiske forbindelser.

Luftrensere og andre produkter til forbedring af indeklimaet på kontoret

Når luftkvaliteten måles, kan det være nemmere at finde ud af, hvilke ændringer der skal foretages for at gøre indeklimaet sundere for medarbejderne. I vores webshop tilbyder vi forskellige produkter, der på hver deres måde kan påvirke luften i rummet i en positiv retning. Et af de produkter er en luftrenser. En luftrenser virker ved at fjerne støv og partikler i luften. Det giver en bedre luftgennemstrømning i lokalet og dermed et bedre indeklima.

Et andet produkt, der kan give forbedret indeklima, er en ventilator. Der er ikke noget værre end at sidde foran skærmen på en knaldvarm sommerdag, hvor luften føles totalt stillestående. Et sådant indeklima kan få enhver produktivitet til at dale. Men med en ventilator kan du skabe cirkulation i lokalets luft, hvilket sænker temperaturen og på den måde gør varmen mere udholdelig. Vi har både bordventilatorer og gulvventilatorer i vores sortiment, så du bedst kan vælge den type, der passer til jeres kontor og medarbejdere.

Vidste du, at ventilatorer faktisk også kan have deres berettigelse om vinteren? De kan nemlig bruges til at få dug fra vinduerne til at forsvinde. Det kan dog også gøres simplere ved blot at åbne vinduerne, men hvis kulden er for slem, kan ventilatoren altså løse problemet for jer.

En ventilator virker via et strømstik og har som regel forskellige hastigheder at vælge imellem.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco