Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Materiale
Varemærke
Varighed
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Bordkalendere

  ( 6  produkter )

Skab et hurtigt overblik over dine aftaler med en bordkalender

Selvom flere og flere har vænnet sig til brugen af en digital kalender, hvad enten det er på computeren eller via mobilen, så kan en fysisk kalender stadig have sin berettigelse. Bordkalenderen er et godt eksempel på en af de typer fysiske kalendere, som findes i mange virksomheder, da den bl.a. findes i en praktisk A4-størrelse, der nemt kan ligge på skrivebordet eller i skrivebordsskuffen og tages frem, når man skal have et hurtigt overblik over sine aftaler, mærkedage eller noget helt tredje.

Bord- og vægkalendere fra Mayland

Når man nævner navnet Mayland, forbinder de fleste det med de klassiske papkalendere i forskellige størrelser. De små kalendere i A4-størrelse har ofte det ene halvår trykt på den ene side og det andet halvår på den anden side. Men Mayland-kalenderen fås også i en større størrelse med alle årets måneder trykt på én side. Den store vægkalender er oplagt at hænge op på kontoret, i kantinen eller i mødelokalet, hvor den kan give et fælles overblik over de dage, der er vigtige at huske for alle medarbejdere i virksomheden.

Skal du vælge en bordkalender eller en kalender med omslag?

Hvis du allerede har truffet beslutningen om, at du skal købe en fysisk kalender, men du stadig er i tvivl om, hvilken en du skal vælge, så er der flere overvejelser, du skal gøre dig. Hvis du bare vil kunne skrive aftaler ind uden noter eller lignende, så er en simpel bordkalender måske løsningen. Hvis du derimod gerne vil kunne skrive noter til dine aftaler eller generelt har brug for meget plads at skrive på hver dag, så er en kalender med omslag. måske bedre. En anden fordel ved en kalender med omslag er desuden, at den ikke fylder så meget og derfor nemt kan lægge i en arbejdstaske eller ved siden af computeren i en computertaske. Vi har bl.a. kalendere med omslag fra Mayland men også fra vores eget mærke Lyreco.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco