Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Materiale
Farve
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Nøgleskilte

  ( 3  produkter )

Nøgleskilt og nøglering i ét 

Nøgleskilte med indstik lige til at skrive på, så du ved, hvad dine nøgler er til. Skrivefeltet er praktisk, og du kan let selv udskifte det.  

Obs!
Lad være at skrive adresse på nøgleskiltet, hvis nøglen kan misbruges af andre. Nøjes med at skrive eksempelvis navn på kontoret eller mødelokalet eller et andet kendeord for, hvad nøglen skal bruges til.

Sådan udskifter du skiltet i et nøgleskilt 

Vi har to slags farvede nøgleskilte. Fra Pavo har vi nøgleskilte, hvor du ikke behøver at tage nøglen ud for at skifte etiketten. Etiketten er synlig gennem et plastikindstik, som trækkes ud, hvorefter du kan åbne det og skrive på etiketten. Plastikindstikket beskytter etiketten mod både at blive snavset og våd og har samme farve, som resten af nøgleskiltet, dvs. i blå, gul, rød eller grøn. Pakken indeholder 10 styk assorterede nøgleskilte.

Foretrækker du, at etiketten er synlig gennem et klart stykke plast, skal du vælge vores assorterede nøgleskilte i 6 forskellige farver. Her holdes etiketten på plads af nøgleringen, som du skal tage ud af nøgleskiltet for at udskifte etiketten. Til gengæld er det nemt og etiketten er meget læsbar og samtidig beskyttet mod snavs. Pakken indeholder 20 styk assorterede nøgleskilte.

Keyclipper 

En anden praktisk nøglering eller nøgleskilt er vore keyclipper. Nøgleringen er enkel at åbne og for at udskifte etiketten behøver du ikke fjerne hverken nøgle eller nøgleringen. Pakken indeholder 2 blå, 2 sorte, 1 gul og 1 rød nøglering.

Brug nøgleskilt i nøglering 

Uanset, hvilken type af vores nøgleskilte, du vælger, så er den lille ring i nøgleskiltet nem at sætte ind i en anden nøglering, hvis du har brug for at kombinere flere nøgler i et sæt.

Hvad skal man bruge farvede nøgleskilte til? 

Det smarte ved farvede nøgleskilte er, at du hurtigt og nemt kan finde den nøgle, du skal bruge. For det er meget nemmere at finde eksempelvis den grønne nøgle end at skulle stå og læse på hver nøgle, hvad den er til eller at skulle se på takkerne på nøglerne, som nemt kan ligne hinanden.

Hold styr på nøglerne på en nøgletavle  

Pavos nøgletavle er ideel til at have hængende på væggen. Den har 50 metalkroge med plads til 50 nøgler med nøgleskilt. Materialet er mørkegråt metal i en 2 mm tyk plade, som er nem at hænge op.

Brug et nøgleskab til at låse nøglerne inde 

Er det vigtigt, at jeres nøgler ikke kan bruges af enhver, så skal I vælge et nøgleskab. Vi har nøgleskabe med kode, nøgle eller kombinationslås. Vælg mellem et skab med plads til 20 nøgler som det mindste eller helt op til 300 nøgler som det største. Der er sagtens plads til at hænge nøgler med nøgleskilte på i skabene.

Find også hængelåse 

Til f.eks. garderobeskabe eller arkivskabe kan der være brug for hængelåse til aflåsning. Find hængelåse både med nøgler og med kombinationskoder.

Priser  

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:  

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer med dag til dag-levering  
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig  

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark  
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop   
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage    

Spørgsmål?  

Ring alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.30 på 70 100 500, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco