Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Board-farve
Se alle
Varemærke
Board-højde
Se alle
Tavlebredde
Se alle
Overflademateriale
Se alle
Vendbar
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Opslagstavler

  ( 46  produkter )

Opslagstavler til forskellige formål 

Opslagstavler kan bruges til meget forskelligt i virksomheden eller på kontoret. F.eks. til at hænge papirer og noter op på, ligesom der er mange, der hænger deres årskalender op på en opslagstavle. Til opslagstavler kan man bruge både tegnestifter og kortnåle til at sætte papirer og noter op med.

Find opslagstavler i kork 

Vi har opslagstavler i kork, og vi har også opslagstavler i hessian. Begge typer fra Bi-Office. Kork er ikke bare et meget robust og slidstærkt materiale, det gør også en opslagstavle pæn og præsentabel at have hængende i sig selv. Vores opslagstavler fås i forskellige størrelser og bredder alt afhængig af, hvor meget opslagsplads I har brug for. En smart løsning er kombinationen af en opslagstavle i kork og whiteboard fra Legamaster. Se mere under opslagstavler i kork.

Opslagstavler i stof, filt og skum 

En anden populær type er opslagstavler i stof, filt eller skum fra Lintex med stillige aluminiumsrammer, der passer til enhver moderne indrettet virksomhed. De fås i sort, grå og blå. Typen med filt er betrukket med brandhæmmende filt. Fordelen ved alle tre typer materiale er, at det hurtigt trækker sig sammen igen, når tegnestifter og kortnåle tages ud.

Hvordan hænger jeg nemt opslagstavler op? 

Til alle vores opslagstavler følger et monteringssæt, så du let kan komme i gang med at bruge dine nye opslagstavle. Med følger også afdækningshjørner, så man ikke kan se hjørnebeslagene.

Findes der magnetiske opslagstavler? 

Ja, vi har magnetiske opslagstavler fra Maya, som kan anvendes til både kortnåle og magneter. Det skyldes, at fronten er lavet af et gråt metalnet med 5 mm huller i og bagpladen er beklædt med mørkegrå kork.

Brug en selvklæbende opslagstavle, når pladsen er trang  

Er pladsen trang på kontoret, eller skal I ud i byen og holde møde, hvor der ingen tavle er, så er en selvklæbende opslagstavle eller whiteboard tavle en genial idé. Den kan bruges overalt, så længe overfladen er ren og glat, f.eks. en væg eller et bord. Og så er den nem at tage med under armen, fordi den kan rulles sammen. En anden fordel er, at den kan bruges igen og igen med ikke-permanente whiteboardtuscher. Derudover kan en selvklæbende opslagstavle eller whiteboardtavle klippes til efter behov.

Suppler med whiteboardtavler til både væg og gulv 

Som supplement eller alternativ til en opslagstavle har vi også både whiteboardtavler og glastavler hos Lyreco. De fås både i forskellige størrelser og farver, som ud over at være næsten uundværlige i et stort møderum også kan være dekorative sig selv. Findes til både væg og gulv.

Vores kunderådgivning er altid klar til at give råd og vejledning på 70 100 500.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Opslagstavle kork, 90 x 120 cm

4 varianter
Ref: 191.794
product
Sustainable Selection

Opslagstavle kork Bi-Office Earth-it!, 90 x 120 cm

Ref: 6.483.838

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco