Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Blækfarve
Se alle
Varemærke
Se alle
Skrivbar overflade
Se alle
Spidstype
Se alle
Kan trækkes tilbage i beholderen
Genopfyldelig
Sortiment
Se alle
Spidstype
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Skriveredskaber

  ( 984  produkter )

Køb dine skriveredskaber hos Lyreco!

Alle virksomheder for brug for forskellige former for skriveredskaber til notater, tegning, farvelægning og mere. Hos Lyreco finder du alt indenfor skriveredskaber.

Find alle de kendte mærker indenfor skriveredskaber

Vær sikker på at finde skriveredskaber i god kvalitet, når du vælger i vores sortiment. Her finder du kuglepenne, blyanter og meget mere fra bl.a. Pilot, Uni-Ball, Pentel, Edding, Steadtler, Posca, Ballograf, Lyrecos eget prisvenlige mærker og mange, mange flere.

Hvilke skriveredskaber skal du bruge?

Ude til venstre ser du vores menu, som giver dig mange muligheder for at sortere mellem de mere end 1500 skriveredskaber, vi har på hylderne. Ved du, om din kuglepen skal være i en bestemt farve, så vælg filteret ’blækfarve’, så får du allerede sorteret i de mange skriveredskaber. Kombiner så f.eks. med filteret ’spidstype’, dvs. om du leder efter en flad, rund, kugleformet, fin eller en anden form for spids. Der er flere filtre, der hjælper dig med at sortere i sortimentet, ligesom du også kan vælge efter vores underkategorier, f.eks.:

Blyanter, stiftblyanter og farveblyanter

Vores blyanter finder du blandt andet i mange forskellige hårdheder, så du med kan sikkerhed finde dem, som passer lige netop dit behov. I vores sortiment finder du alle de kendte mærker som Pilot, Staedtler og BIC.

Kuglepenne

Kuglepenne anvender oliebaseret blæk og er ved siden af blyanter af mange det mest anvendte skriveredskab på arbejdspladsen. Vælg mellem kuglepenne med trykmekanisme (dem, med den velkendte klik-klik lyd) eller vælg kuglepenne med løs hætte alt efter, hvad der passer dig bedst.

Rollerpenne og gelpenne (specielt velegnede til venstrehåndede)

Skriveredskaber med vandbaseret blæk som rollerpenne og gelpenne giver mindre skrivemodstand end kuglepenne. For mange er det et temperamentsspørgsmål, hvilken type af disse skriveredskaber, der passer bedst. Venstrehåndede kan med fordel bruge penne med vandbaseret blæk, fordi det tørrer hurtigere end oliebaseret blæk og minimerer risiko for udstrygning af teksten med hånden, når du skriver.

Fiberpenne og fineliners er de kreatives foretrukne skriveredskaber

Er du tegner, grafiker eller arkitekt, er vores udvalg af fiberpenne og fineliners der, hvor du finder penne til at tegne skitser eller farvelægge i flotte, mættede nuancer. Til bl.a. kalligrafi og professionel skrivning har vi også kalligrafipenne og andre specialpenne. Til professionel farvelægning finder du Poscatusser.

Find også highlightere og overstregningstuscher

Til at overstrege vigtige ord og tekstsektioner er en highlighter eller overstregningstusch det eneste skriveredskab, der lader dig markere teksten samtidig med, at du stadig kan læse den. Du finder hightlightere fra både Stabilo, Bic, Pentel og andre kvalitetsmærker.

Whiteboardmarkere og flipovertusser 

Har I en whiteboardtavle, eller påtænker I én i virksomheden, er det vigtigste tilbehør de rigtige tusser: whiteboardmarkereFlipovertusser har den store fordel, at de ikke smitter af i gennem papiret og er derfor det eneste rigtige skriveredskab at bruge i den forbindelse.

Vi har også løsningen, hvis du skriver forkert  

Udover et stort udvalg af skriveredskaber, finder du også viskelædere, rettelak og mange andre korrektionsmaterialer i vores brede sortiment. Rettetape er eksempelvis uundværligt, hvis du kommer til at skrive forkert i et vigtigt dokument. Det giver nemlig en præcis korrektion og giver ikke skygger ved kopiering. 

Få hjælp til at vælge de rigtige skriveredskaber

Vi er klar over, at over 1500 skriveredskaber er meget at skulle vælge i mellem. Hvis du ikke finder det, du leder efter, vha. filtrene i menuen eller bare har andre spørgsmål, så ring til os i kundeservice. Vi er altid klar til at hjælpe på 70 100 500 på alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.30.

Hos Lyreco passer vi på miljøet  

Vi forhandler et stort udvalg af miljøvenlige produkter, og skriveredskaber er ingen undtagelse. I vores sortiment finder du massevis af blyanter, som er FSC mærket, hvilket vil sige, at du kan købe produktet med god samvittighed. Du finder ligeledes kuglepenne, som er lavet af genbrugsplast fra vandflasker.  Kig efter det lille grønne træ under produktbillederne, som viser, om dit produkt er lavet af materialer, som er mindre skadelige for miljøet. 

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.  

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Whiteboardmarker Pilot V-Board Master, rund, sort

Ref: 3.771.355
product
Sustainable Selection

Whiteboardmarker Pilot V-Board Master, rund, blå

Ref: 3.771.366
product
Sustainable Selection

Whiteboardmarker Pilot V-Board Master, rund, rød

Ref: 3.771.377
product
120,00 DKK Æske (12)
product
155,40 DKK Æske (12)

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco