Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Varemærke
Se alle
Smag/blanding
Se alle
Materiale
Se alle
Smag
Se alle
Kaffetype
Se alle
Ristningsgrad
Kapacitet
Se alle
Pakket individuelt
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Catering

  ( 763  produkter )

Alt indenfor catering  

Vælg mellem over 600 produkter i vores sortiment af catering produkter fordelt på 5 overordnede kategorier. Du finder en masse forskellige catering produkter til din arbejdsplads, som især er velegnede, hvis du eksempelvis arbejder i hotel- eller restaurationsbranchen.

Få et overblik over alt indenfor catering her: 

Borddækning 
Find tallerkner, bestik, glas og kopper men også køkkenrulle og dispensere og beholdere til korrekt opbevaring af mad. Med andre ord alt til professionel catering. Herudover selvfølgelig også det, der gør det lille ekstra som duge og flotte servietter, stearinlys og LED-lys mm.

Drikkevarer 
Det er altid rart at kunne servere god kaffe og the eller andre varme drikke for medarbejdere og kollegaer i løbet af dagen. I vores webshop finder du alt indenfor drikkevarer til catering inkl. sodavand, danskvand og mineralvand. God catering hænger også sammen med kvaliteten af jeres køkkenmaskiner. Hos os finder I professionelle espresso- og kaffemaskiner, elkedler, brødristere mm.

Praktisk engangsservice  
Engangsservice er en praktisk løsning, hvis du eksempelvis sælger mad ud af huset, eller hvis du skal servere for store forsamlinger, hvor du ikke har tilstrækkeligt med service. Hos os finder du det kendte mærke Duni, som laver mange smarte og praktiske emballage løsninger, som sørger for, at mad og drikke holder sig frisk til kunden. Samtidig slipper man altid for opvasken med smart engangsservice.  

Derudover finder du også papbægre og låg, hvis du sælger varme drikke, som skal med på farten. Samtlige af vores papbægre er i miljøvenlige designs. Du finder også et udvalg af plastikbestik som er velegnet til både take-away, men også til kantiner og andre steder, hvor kunderne tager deres mad med sig på vejen.

Slik, chokolade og andre søde sager 

Sidst, men ikke mindst, har vi et stort udvalg af slik, chokolade, chips og nødder og søde sager. Alle kan vi vist blive enige om, at det også er en del af god catering og forplejning af både medarbejdere, kunder og gæster, selvom vi også har fokus på at spise sundt og varieret som en del af arbejdsdagen. I webshoppen finder du blandt andet slik og chokolade i store pakninger fra kendte mærker som Toms, Haribo og Nestlé. Derudover har vi også salte fødevarer såsom chips, nødder og quicknudler. Du kan også finde en kasse med små pakninger med assorteret tyggegummi, som eksempelvis er oplagt til tandlægeklinikken.

Hvordan finder du nemmest det, du leder efter i webshoppen? 

600 catering produkter kan være svære at finde rundt i. Udover at bruge de 5 overordnede kategorier, så prøv at bruge vores menu ude til venstre. Her kan du dels søge på nogle af de kvalitetsmærker vi har at vælge i mellem, bl.a. Pringles, Karen Volf, Duni, Moccamaster, Nescafe, Dolce Gusto, Aqua d’or og mange flere. Leder du efter en vare i et bestemt materiale som f.eks. genbrugsmateriale, en vare med en bestemt smag eller med en bestemt kapacitet til opbevaring kan du også bruge vores filtre i menuen til venstre og hurtigt finde frem til det, du søger. Du kan selvfølgelig kombinere flere filtre på en gang.  

Har du brug for yderligere hjælp eller vejledning, så ring til vores kunderådgivning på 70 100 500. Vi er klar ved telefonerne alle hverdage fra 8.00 – 16.30.

Det er nemt at handle miljøvenligt hos Lyreco 

Hos Lyreco vedkender vi os vores ansvar som en af Danmarks største leverandører af kontorartikler, kontormøbler og produkter til catering. Derfor har vi en målsætning om kunne levere miljøvenlige produkter og alternativer i alle vores kategorier og har løbende dialog med vores leverandører. Derfor finder du et stort udvalg af produkter produceret efter miljøkrav og –standarder indenfor de enkelte kategorier. Brug miljøfilteret ude til venstre og vælg dine catering produkter med omtanke for miljøet. Vælg mellem bl.a. Svanemærket, FSC, Fairtrade, EU Ecolabel mm.  

Se alle vores grønne catering produkter

Klik på ’Grønne produkter’ i menuen til venstre og alle vores 210 grønne catering produkter fordelt mellem vores kategorier kommer frem. Du kan altid kende et grønt produkt på ikonet med det lille grønne træ. Det finder du under hvert produkt, hvor du også kan se, hvilke andre miljømærker, produktet har.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Svanemærket
product
Sustainable Selection

Kaffefilter 1x4, ubleget, pakke a 200 stk.

Ref: 501.089
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Papkrus Duni, 21 cl, pose a 50 stk.

Ref: 12.951.143
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Pap/PE krus Duni, 21 cl, pose a 50 stk.

Ref: 11.661.155
Rainforest Alliance
product
Sustainable Selection

Te Pickwick Lakrids, pakke a 20 breve

Ref: 5.298.466
Rainforest Alliance
product
Sustainable Selection

Te Pickwick Skovbær, pakke med 20 breve

Ref: 1.547.506
Svanemærket
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Tallerkener BioPak, pap, Ø 22 cm, pose a 100 stk.

Ref: 2.521.058