Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Datatape og disketter

  ( 1  produkt )

Datatape/databånd og disketter til ekstern lagring af data

Der er mange situationer og tilfælde, hvor det kan være en fordel at lagre sin data på eksterne enheder. Hos Lyreco kan du købe datatapes, også kaldet databånd, samt disketter til effektiv lagring af data, der skal opbevares til eventuel senere brug eller dokumentation f.eks. i forbindelse med et bogholderi.

Databånd fra kendte kvalitetsmærker

Hos Lyreco forhandler vi produkter fra anerkendte brands. Det gælder også vores sortiment af databånd. Når du køber databånd hos os, er du derfor sikker på at få et produkt af høj kvalitet og med en god holdbarhed. Se blandt andet vores databånd fra Sony, den verdenskendte japanske elektronikvirksomhed, der blev grundlagt helt tilbage i 1946 og producerer alt fra databånd til mobiltelefoner.

Har du brug for andre lagringsenheder end databånd?

Hvis databånd alligevel ikke lige var den lagringsenhed, du havde brug for, så har vi hos Lyreco et stort sortiment af andre lagringsprodukter. I vores sortiment finder du blandt andet et hav af forskellige USB-stik (også kaldet USB-nøgler), eksterne harddiske og SD kort eller hukommelseskort. Hver lagringsenhed har sine fordele og ulemper, så det gælder om at finde den løsning, der bedst opfylder dine krav og behov. Et USB-stik kan f.eks. være nyttigt, hvis du skal flytte et dokument fra en computer til en anden eller blot skal have en backup af et dokument. Samtidigt fylder et USB-stik næsten ingenting, og det er derfor nemt altid at have med på farten. Skal du gemme en masse billeder, som typisk er tungt data, så er en ekstern harddisk en mere oplagt løsning. Harddisken kan fungere som et mediebibliotek og sørge for, at billederne ikke optager unødvendig plads på din PC eller MAC.

Køb din elektronik hos Lyreco og få hurtig levering

I vores sortiment har vi et bredt udvalg af elektronik. Når du vælger Lyreco som leverandør af elektronikprodukter til din virksomhed, kan du derfor finde alt lige fra printere til databånd, og hvis du bestiller inden kl. 16, leverer vi allerede næste arbejdsdag.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco