Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Varemærke
Se alle
Beskyttelsestype
Øreproptype
Anvendelse
Sporbar
Designtype
Pakket individuelt
Størrelse
Det Ansvarlige Valg

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Høreværn og ørepropper

  ( 53  produkter )

Høreværn og ørepropper 

Høreværn og ørepropper er effektive måder at beskytte hørelsen på. Høreskader er uoprettelige og kan forebygges og undgås ved korrekt brug af høreværn og ørepropper. Vi fører ørepropper fra 3M, uvex og Honeywell og høreværn fra Zekler, 3M, DeltaPlus og Honeywell. Alle producenter, der er garant for gennemprøvet og godkendt kvalitet.

Hvad er forskellen på ørepropper og høreværn? 

Ørepropper er lavet i PU-skummateriale, som kan blokere lyd, når ørepropperne sættes ind i ørerne. Ørepropper er bløde og smidige og tilpasser sig let øregangen. Nogle ørepropper er lavet til at fungere sammen med høreværn. Der findes løse ørepropper, som kan fås i par á to og i store poser til dispensere, som gør det muligt at opbevare ørepropper beskyttet og hygiejnisk og kun få det antal ørepropper ud, du skal bruge. Høreværn har bøjle til at sætte på hovedet således, at høreværnets ørekopperne kommer hen over ørerne. Vi har også ørekopper med dæmpningspuder og tætningsringe, ligesom vi har elektronisk høreværn med indbygget FM radio eller elektronisk støjfiltrering.

Her skal du du bruge høreværn eller ørepropper 

Støjniveau måles i decibel (dB). SNR (Single Number Rating) er en international standard, der angiver beskyttelsesniveau for et givent produkt i forhold til støjniveau. Standarderne er vejledende og professionel vejledning bør altid følge med ved køb af både høreværn og hørepropper.

Ørepropper: kan blokere og dæmpe støj op til SNR: 37 dB 

Høreværn: anbefales at blive anvendt, hvis kraftig støj er vedvarende og ofte forekommende i hverdagen. Fra SNR: 26 dB. Høreværn anvendes i mange industrier, hvor høj og/eller vedvarende støj forekommer. Det er vigtigt altid at vælge den type høreværn, der fjerner risikoen for høreskader eller begrænser den til et minimum.

Hvad er fordelen ved ørepropper på bøjle? 

Ørepropper på bøjle kan være en fordel, hvis f.eks. det bløde skum i ørepropperne af hygiejniske årsager ikke skal røres. En anden fordel er, at bøjleørepropper kan anvendes af medarbejdere, som kun af og til skal have ørepropper på, men hvor det er nemmere at trække bøjlen af ørerne end at stå med en eller to løse ørepropper i hånden. På samme måde har vi også ørepropper på snor, som nemt kan hænge om halsen, når de ikke bruges. Herudover finder du også ørekopper, elektronisk høreværn og hjelm-ørekopper i vores sortiment.

Find sikkerhedshjelme til høreværn 

Vi har flere typer sikkerhedshjelme, som kan kombineres med høreværn eller ansigtsskærme og visirer, hvis du arbejder under forhold, der også kræver, at du har ordentligt og beskyttende hovedværn på. Find f.eks. hjelm-ørekopper til montering på hjelme.

Arbejdstøj og sikkerhedssko og -støvler 

Se vores komplette sortiment af personligt sikkerhedsudstyr. 

Her finder du: bl.a. 

Har du brug for vejledning til dit køb, er du altid velkommen til at ringe til vores kunderådgivning på 70 100 500. De er klar til hjælpe dig hverdage mellem kl. 8 og 16.30.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Det Ansvarlige Valg

Ørepropper med snor Uvex xact-fit, 26 dB

Ref: 5.944.994
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Det Ansvarlige Valg

Ørepropper Moldex 7800 Spark

Ref: 7.672.268
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco