Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Maksimal videoopløsning
Monteringssystem
Farve
Mikrofon
Autofokus
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Kameraer

  ( 6  produkter )

Kameraer

Mange arbejdspladser har tit brug for et lille kamera til selv at kunne tage billeder af f.eks. sammenkomster, nye produkter eller andet.

Er mobiltelefonen lige så god at tage billeder med som et kamera?

Kameraer i mobiltelefoner er blevet bedre og bedre, og mange tager rigtig gode billeder. Alligevel er der flere grunde til at vælge et rigtigt kamera, hvis I på arbejdspladsen har brug for at dokumentere forskellige events, produkter, aktiviteter i bevægelse og i varierende lys.

5 gode grunde til at vælge et digitalkamera til arbejdspladsen:

Zoom - et kamera eller et digitalkamera har en optisk zoom, hvorimod mobiltelefoner oftest kun har en digital zoom. Digital zoom giver pixelerede billeder og betyder, at du skal være tæt på dit emne for at få close ups. Med en optisk zoom i et kamera, kan du på afstand komponere dit billede, som du vil, og stadig få maksimum billedkvalitet.

Dårligt lys, dårligt billede - en mobiltelefon har en lille lyssensor, som bedst kan tage gode billeder i optimal belysning. Et digitalkamera giver gode og tydelige billeder uanset lysforholdene.

Forudindstillinger - et kamera har ofte en række forudindstillinger til f.eks. indendørs, udendørs, aften, kunstigt lys, fart, bredperspektiv, portræt mm. Der kommer en mobiltelefon ganske enkelt til kort. Vores digitalkameraer fra Canon, er nemme at betjene og tager flotte billeder uden nogen særlig teknisk kunnen.

Billeder kan printes i god kvalitet - digitalkameraer har flere pixels end selv de bedste mobiltelefoner på markedet. Ofte kan du i indstillingerne også vælge, hvilken størrelse billede du vil tage, hvilket betyder, at I altid kan printe de bedste billeder ud i stor størrelse, hvilket et billede fra en mobiltelefon ikke kan bruges til. Billeder taget i høj opløsning med et digitalkamera kan også altid bruges til web eller printmedier.

Billedredigering - med f.eks. Canons digitalkameraer følger altid gratis redigeringsprogrammer, som gør det muligt at efterbehandle billederne i flere detaljer, end de filtre, der følger med i en mobiltelefon. Hertil kommer, at videokvaliteten i kameraer ofte er bedre end den i en mobiltelefon. Canon Ixus, som Lyreco fører, tager HD-film (720p) i MP4-format, som er nemme at uploade til din computer.

Hvordan overfører jeg film og billeder fra kameraet til computeren?

Film og billeder fra et digitalkamera kan du også nemt overføre og dele. I Canons digitalkamera sker det enten ved hjælp af en trådløs forbindelse og NFC-deling eller via Canons app.

Hvad bruger man webcams til?

Mange virksomheder anvender i dag webcams, som en del af deres interne og eksterne kommunikation. Webcams er ofte billigere end almindelige videokameraer, og så kan de bruges til at afholde videomøder, konferencer og samtaler på tværs af flere brugere via f.eks. Skype eller Cortana. Logitech webcams er nogle af de bedste på markedet, og du finder flere forskellige modeller i vores sortiment.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.  

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco