Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Materiale
Farve
Lukningstype
Varemærke
Se alle
Polstringstype
Gramvægt
Se alle
Klassifikation
Se alle
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Boblekuverter og papkuverter

  ( 47  produkter )

Brug boblekuverter til skrøbelige forsendelser 

Boblekuverter er ideelle til forsendelse af produkter fra en webshop. Det kan være alt fra elektronik, prøver og tøj til forbrugsvarer. De kan også med fordel anvendes til gaveforsendelser. Hvid er standardfarven for boblekuverter, og i shoppen finder du dem fra AirPro, Mail Lite og Lyrecos eget billige mærke.

Find boblekuverter i et hav af forskellige størrelser

Boblekuverter i A4 og A5 format er nogle af de mest populære størrelser, og derfor tilbyder vi dem naturligvis også her i webshoppen. Vær dog opmærksom på, at boblekuverterne pga. den indvendige boblefilm og limningen i kanten vil være større i højden og bredden end almindelige kuverter. Er du på udkig efter en utraditionel størrelse boblekuvert? Så dyk ned i vores store udvalg fra den mindste (A/100) med målene 110 x 160 mm. til den største (K/7), som måler 350 x 570 mm. Kuverterne købes i æsker á 50 eller 100 styk afhængig af leverandør. Hvis du er nervøs for at løbe tør, kan du med fordel købe stort ind. Ellers har vi dag-til-dag-levering, hvis du lægger din ordre før kl. 16.

Hvad gør en boblekuvert god til forsendelser?

En boblekuvert består af to lag; et ydre af slidstærkt papir og et indre lag af boblefilm. Boblerne i kuverten er 10 mm. og har det, der kaldes en høj punkteringsstyrke, som er vigtigt, når du skal være sikker på, at dine varer ikke bliver beskadiget under transport.

Boblerne gør også boblekuverter modstandsdygtige overfor vrid og riv. 
Boblekuverten lukkes nemt med ’peal & seal’ lukningen og kan sendes som almindelig post.

Hvad er fordelene ved at forsende i boblekuverter?

  • En boblekuvert med målene 120 x 210 mm vejer kun 8 gram. Det betyder, at den lette vægt holder forsendelsesomkostningerne nede, og der er derfor mange penge at spare ved at anvende boblekuverter i stedet for f.eks. papkuverter eller –æsker. 
  • En anden fordel er, at konvolutterne anvender en limlukning, så modtageren nemt kan se, om kuverten har været åbnet. Fra AirPro kan du også få boblekuverter med klipslukning. 

  • Boblefoliens overflade er desuden glat, så det er nemt at komme varerne ned i posen.

Brug papkuverter, når din forsendelse ikke må bøjes 

Boblekuverter kan bøjes, så skal du sende f.eks. bøger, billeder, magasiner eller andre materialer, der ikke kan tåle at blive bøjet er papkuverter i stedet løsningen. Papkuverter er produceret i meget stærk bølgepap. De er justerbare i højden og med ekstra kantbeskyttelse, så konvolutten ikke kan bøjes. Papkuverter finder du også her på siden i shoppen.

Find etiketter, lommer til følgesedler og andet forsendelsestilbehør

Når varerne er pakket i boblekuverter skal der måske en følgeseddellomme eller en pakkelabels på. Hvis du vælger at bruge pakkelabels, kan du enten at skrive på dem selv i hånden med f.eks en permanent marker, der kan tåle vejr og fedtfingre, eller du kan printe adresserne fra din computer. Vi har et stort udvalg af etiketter og labels i ark, der nemt kan lægges i printeren, så du hurtigt kan udskrive alle modtageradresserne til dine forsendelser og derefter sætte dem på boblekuverterne. Vi har mange etiketter fra mærket Avery, der også har lavet deres eget designprogram, der gør det muligt at designe nogle unikke etiketter til lige netop din virksomhed. Programmet kan findes online her.

Sidst men ikke mindst, er det vigtigt at veje boblekuverten og dens indhold, så du får den rigtig porto på. Til det kan vi anbefale en brevvægt, som har ’hold-funktion’, så du kan fjerne kuverten og stadig se vægten på displayet. Og et lille ekstra tip: Gem evt. papkasserne, når I køber kopipapir. De kan fungere rigtig godt til opbevaring af forsendelserne i boblekuverterne, inden de sendes afsted med fragtselskabet.

Vælg FSC-mærkede boblekuverter

Boblekuverterne fra bl.a. Maillite er FSC-certificerede og miljøvenlige. FSC-mærkningen gives til træ og papir, der er produceret fra træer i en FSC-skov. Det betyder, at der i skoven ikke fældes flere træer, end skoven kan nå at reproducere.

Hos Lyreco vægter vi miljøet højt. Derfor kan du altid finde det grønne træ ud for produkter, der er produceret miljøvenligt eller med genanvendte materiale. Under hvert produkt kan du læse mere om det specifikke produkt og derfor nemt købe ind med god samvittighed.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud 
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

www.fsc.org
product
119,00 DKK Æske (20)
www.fsc.org
product
199,00 DKK Æske (20)
www.fsc.org
product
159,00 DKK Æske (20)
www.fsc.org
product
159,00 DKK Æske (20)
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Polstret konvolut ProPac 4, 230 x 310 mm

Ref: 414.578
www.fsc.org
product
99,00 DKK Æske (20)
www.fsc.org
product
199,00 DKK Æske (20)
www.fsc.org
product
79,00 DKK Æske (20)
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Papkonvolut ColomPac CP 012.04, C4+, hvid

Ref: 5.502.144
139,00 DKK Æske (20)

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco