Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Farve
Strømkilde
Antal viste cifre
Printertype
Printteknologi
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Regnemaskiner med strimmel

  ( 7  produkter )

Regnemaskine med strimmel til regnskabsafdelingen 

Til kontoret eller den professionelle regnskabsafdeling er en lommeregner med strimmel den nemme og gode løsning til, når der er brug for f.eks. skatte-, forretnings- eller valutaomregningsfunktioner. Vores udvalg af regnemaskiner med strimmel er fra Casio og Canon og alle med stort og tydeligt 12-cifret display til arbejdskrævende brug. 

Vælg mellem 2 typer af regnemaskine med strimmel 

Skal du bruge din regnemaskine med strimmel ved et bord eller skal den være bærbar, så du kan tage den med dig? Det er grundlæggende forskellen på vores store strimmelregnere til at have stående på bordet og de kompakte modeller, du kan tage med dig, som f.eks. er ideel til den kørende sælger.

Hvilke regnefunktioner har en regnemaskine med strimmel? 

En lommeregner med strimmel har høj printhastighed, hvilket sparer dig tid og med de indbyggede formler til standardberegninger er du også sikker på at regne rigtigt.

Vælg mellem flere forskellige funktioner, som f.eks. følgende: 

  • Forretnings-, moms- og mark up/mark down. 
  • Hukommelse-, procent-, afgift, profit- og tidsberegning.  
  • Deltaregnefunktion, byttepengefunktion. 
  • Salgs- og indkøbspris og margin. 
  • Valutaomregner. 

Desuden er det på nogle regnemaskiner muligt at anvende hurtigknapper til udvalgte gængse beregninger. Læs under hver enkelt lommeregner, hvilke regnefunktioner den præcist kan. Har I behov for mere avancerede finansregnere og tekniske regnere eller finansielle regnemaskiner er det også i sortimentet. 

Hvor mange linjer per sekund kan en strimmelregnmaskine skrive? 

Mellem 2 og 4,4 linjer per sekund.

Hvornår bruges regnemaskiner med strimmel? 

Regnemaskiner med strimmel regner på samme måde som en almindelig lommeregner. Når der bruges regnemaskiner med strimmel er det f.eks. som revisor eller bogholder, der har brug for at hurtigt at kunne enten dokumentere eller regne efter, om beregninger er rigtige. Derfor fås nogle også med både sort og rød udskriftsfarve.

Batteri eller adapter til regnemaskiner med strimmel 

Lommeregnere kører på strøm eller batterier og nogen begge dele. Vi har Casio adaptere og AA- eller AAA-batterier til den type strimmellommeregnere, der anvender det. Tjek under den enkelte lommeregner om den kører på batteri, kan tilsluttes adapter eller begge dele.

Ring til vores kunderådgivning på 70 100 500 for vejledning om den rette model til dit behov. 

Bonruller og papirruller til lommeregner med strimmel 

Lommeregnere med strimmel bruger almindelige bonruller eller papirruller. Se under den udvalgte model, hvilken bredde bonrulle den anvender. Er der brug for høj arkivbestandighed på bonrullerne, skal I vælge de såkaldte termoruller, der har op til 7 års holdbarhed uden at miste printet (hvis det opbevares udenfor direkte sollys).

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco