Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Printteknologi
Se alle
Gramvægt
Papirformat
Varemærke
Farve
Se alle
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Farvet papir

  ( 48  produkter )

Farvet papir i flotte farver 

Farvet papir finder du her i et stort udvalg af flotte farver, kvaliteter og størrelser. Faktisk har vi mere end 50 forskellige farver i vores sortiment lige fra flot grønt papir til intens blå og rød og et stort udvalg af smukke pastelfarver. Farvet papir er velegnet til kreative præsentationer - blandt andet posters og skilte og til f.eks. at adskille eller inddele dokumenter med et farvet stykke papir.  

Hos os finder du kendte mærker som Trophée, Clairefontaine og vores eget mærke Lyreco.

Findes farvet papir i A3 og A5?  

I vores sortiment fører vi farvet papir i A4 og farvet papir i A3. Har I også brug for farvet papir i A5 størrelse, er det nemt at dele et A4 ark i to for at få et A5 ark. For at få formatet præcist og kanten helt lige, anbefaler vi helt klart at bruge en papirskærer til formålet. Er der brug for huller i det farvede papir, har vi hulmaskiner til 2 huller og 4 huller.

Find farvet papir i 80, 120 og 160 gram 

Tykkelsen på papir angives i gram, hvilket vil sige, at den såkaldte gramvægt oplyser, hvor meget 1 m² af det pågældende papir vejer. Almindeligt printer og kopipapir er normalt 80g/m2. Det finder du også i vores udvalg af farvet papir. Til f.eks. invitationer eller menukort kan det virke lækkert at bruge en lidt tykkere kvalitet. Her har vi både farvet papir i 120 g og 180 g kvalitet.  

Farvet A3-papir kan fås i mange flotte farver i en gramvægt på 80 gram. Find den gramvægt, du leder efter, ved at bruge filteret i menuen til venstre, så viser vi dig hurtigt det udvalg, du søger. 

Obs! Når du bestiller papir, der er større end 120 gram i gramvægt, bør du altid sikre dig, at din printer kan klare denne papirkvalitet, da papiret naturligvis er tykkere end et standard stykke printerpapir.

Kan farvet papir bruges i en almindelig printer? 

Farvet papir i 80 grams vægt opfører sig fuldstændig som almindelig hvidt printerpapir i en printer. Det meste papir er velegnet til både inkjet- og laserprinter. Brug filteret i menuen til venstre for at vælge din printertype og derefter få præsenteret de typer farvet papir, der passer til.

Miljømærket papir hos Lyreco 

Hos Lyreco viser vi omtanke for miljøet, og det er der heldigvis også mange af vores kunder, der gør. Derfor er en stor del af vores farvede papir miljøvenligt – kig efter det grønne træ ved produktbillederne, eller få vist alle vores miljøvenlige papirprodukter her. Vores miljømærkede papir er certificeret i henhold til FSC, PEFC, Der Blaue Engel, Svanemærket og/eller EU's miljømærke.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud 
  • Bestil varer med dag til dag-levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage  

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare dig. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco