Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Anvendelse
Etiketstørrelse
Form
Klæbetype
Materiale
Printteknologi
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Transparente etiketter

  ( 2  produkter )

Find dine transparente etiketter hos os

En af fordelene ved transparente etiketter er, at de kan fastgøres til forskellige overflader uden at være for iøjnefaldende. Du vil måske gerne mærke et bestemt dokument, en reklame eller noget andet, uden at etiketten skjuler noget. I den situation er transparente etiketter den perfekte løsning, fordi de går i ét med baggrunden, men stadig gør det muligt at påføre en adresse eller lignende. De er også praktiske til f.eks. bøger, aviser eller andre dokumenter, hvor det er vigtigt at kunne se teksten igennem etiketten.

Design og print dine egne transparente etiketter

Transparente etiketter kan bruges til et hav af forskellige formål. På www.avery.dk kan du finde et udvalg af gratis skabeloner, der kan hjælpe dig med at designe de transparente etiketter, så de passer til din virksomheds visuelle identitet. På den måde kan du lave etiketter, der lever op til de designmæssige retningslinjer, der evt. er sat for den virksomhed, du arbejder hos. Hvis der ikke findes nogle retningslinjer, kan du slå dig løs og designe nogle transparente etiketter, som du synes er flotte og lever op til det formål, de skal opfylde.

Hvide etiketter, farvede etiketter og meget mere

Vi har også mange andre typer etiketter end de transparente. Gå på opdagelse i vores sortiment her i webshoppen, og find almindelige hvide etiketter og kopieringsetiketter, der kan være praktiske, hvis du skal sende en masse breve og vil spare tid ved at kopiere dine adresselabels fremfor at skrive alle adresserne på konvolutterne i hånden.

I sortimentet finder du også farvede etiketter og klistermærker. De er især gode til at skabe system og overblik. Det kan f.eks. være i forbindelse med et udsalg, hvor du kan bruge farverne til at signalere forskellige procentbesparelser på produkterne, eller når du skal arkivere mapper og dokumenter i forskellige kategorier, temaer eller emner. Kun fantasien sætter grænsen for, hvordan de farvede etiketter kan bruges på lige netop din arbejdsplads.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål. 

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco