Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Varemærke
Sustainable Selection
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Andet

  ( 1  produkt )

Andet udstyr til opretholdelse af trafiksikkerheden

Der kan være mange årsager til, at I som virksomhed har brug for udstyr til at opretholde trafiksikkerheden. Det kan være, at det daglige arbejde foregår på en byggeplads, at I holder udendørs arrangementer med mange gæster eller noget helt tredje. I vores webshop kan du finde lige det udstyr, I skal bruge til at passe på jeres medarbejdere og gæster. Vi har alt fra trafikkegler og skridsikker tape til førstehjælpsskilte og brandslukkere.

Tommestokke til måling af sikker afstand og andre opgaver

I vores kategori med andet udstyr til opretholdelse af trafiksikkerheden kan du bl.a. finde tommestokke. Under f.eks. Corona pandemien var opretholdelse af afstand et krav rigtig mange steder i offentligheden, og det gælder stadig på bl.a. apoteker, hvor det måske mest af alt handler om diskretion, men stadig er en hensyntagen til sine medmennesker at holde afstand. I den forbindelse er en tommestok et nemt og klassisk redskab til hurtigt at afmåle, hvor der skal placeres skilte eller tapestreger på gulvet for at gøre det nemmere for gæster og kunder at passe på hinanden og tage hensyn. Udover dette er en tommestok naturligvis også et uundværligt redskab i enhver værktøjskasse, også selvom jeres virksomhed er en kontorvirksomhed. Det er jo meget rart at kunne måle præcist op, hvor billedet skal hænge på væggen, så lokalerne fremstår flotte og præsentable.

Udstyr og tøj til opretholdelse af personlig sikkerhed

Når man taler om sikkerhed på arbejdspladsen spiller tøj og udstyr også tit en vigtig rolle. Det gælder f.eks. på laboratorier, byggepladser og kantiner, hvor en særlig påklædning kan være påkrævet for at passe på både medarbejdere og besøgende. Hvis jeres virksomhed har behov i den retning, så tag et kig i vores kategori Personlig Sikkerhed. Der finder du bl.a. forskellige typer arbejdshandsker, øjenværn og åndedrætsværn. Vi har også tøj i form af arbejdssko og forskellige typer beklædning, der sikrer dig i dit daglige arbejde.

Husk, at hvis du bestiller inden kl. 16, så leverer vi allerede den efterfølgende arbejdsdag. Har du brug for vejledning, så tøv ikke med at kontakte vores kundeserviceafdeling, der sidder klar ved telefonerne alle hverdage ml. 8 og 16.30 på 70 100 500.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Tommestok Linex, træ, 2 m

Ref: 11.195.358

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco