Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Printteknologi
Anvendelse
Se alle
Etiketstørrelse
Se alle
Facon
Klæbetype
Materiale
Varemærke
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os her

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Hvide etiketter

  ( 80  produkter )

Pakkelabels i flere farver og størrelser

Til forsendelser af f.eks. pakker, kuverter eller fakturaer finder du hos Lyreco et stort udvalg af pakkelabels.

Hvornår er pakkelabels en fordel at bruge? 

Pakkelabels er især ideelle, hvis du hyppigt sender forsendelser. Vores udvalg af etiketter og pakkelabels kan nemlig nemt designes og printes, så du kan printe kun det antal, du skal bruge, med individuelle adresser, men stadig have f.eks. virksomhedens logo som afsender. Det betyder, at I på en hurtig og billig måde kan få et professionelt udtryk, når I sender pakker samtidig med, at I sparer tid i hverdagen i forhold til f.eks. at skrive pakkelabels i hånden. Vi fører masser af pakkelabels fra Avery. Deres pakkelabels har en QuickPEEL funktion, som gør, at de er lette at tage af bagarket.

Design nemt dine helt egne flotte pakkelabels 

Det behøver ikke at være svært at lave flotte pakkelabels, ligesom det heller ikke behøver at kræve en dyr grafiker til at sætte designet op. Med Averys gratis online design og print-selv software er det nemt og hurtigt at designe og printe egne pakkelabels. I deres software har de masser af skabeloner, du kan tilrette, eller du kan lave dine helt egne fra bunden. Du vælger blot, hvilken type Avery pakkelabel, du anvender, og du får alle mulighederne præsenteret. Når du printer, betyder det, at dine labels vil passer præcis til den pakkelabel, du har valgt at bruge.

Hvad betyder det, at pakkelabels er JamFREE™? 

På flere af Averys pakkelabels og etiketter vil du se, at der står de er JamFREE. Det betyder, at der er garanti for, at etiketterne ikke sidder fast i printeren og giver printerstop.

Vælg den type pakkelabels, der passer jer 

Vores pakkelabels og etiketter kan fås i mange forskellige størrelser og farver. De kan endda også fås i gennemsig format, altså transparente etiketter, hvor det kun er skriften og designet, der kan ses, når du sætter etiketterne på.

I vores sortiment finder du også disse etiketter: 

Farvede etiketter findes i rød, grøn, blå, gul, hvid , sort og sølv. De findes som runde og som firkantede. Fidussen med farvede etiketter er, at du bl.a. kan farvekode dokumenter og andre ting.  

Fryseetiketter som er dybfrostetiketter på kuldebestandigt papir med en stærk klæbeevne. Fryseetiketter er til mærkning og organisering af frost- og kølevarer og tåler temperaturer fra -50 til 70 grader. Fryseetiketterne kan påføres helt ned til -20 grader og kan printes på laser-, farvelaser- og inkjetprintere. 

Ekstra stærke etiketter til når du har brug for en holdbar, midlertidig mærkning eller til udendørs skiltning, hvor du senere let skal kunne fjerne etiketten. Avery’s stærke etiketter er modstandsdygtige overfor olie, snavs, vand, fugt, UV-stråler og temperaturer mellem -20°C og +80°C.  Samtidig er de fremstillet med aftagelig lim, hvilket betyder, at du kan fjernes etiketterne igen, uden at der efterlades limrester og mærker, hvor de har siddet.

Kan pakkelabels printes fra excel? 

Ja, du kan sagtens printe f.eks. en csv fil i excel og sætte op til at printe på pakkelabels.

Efterlader pakkelabels mærker? 

De fleste pakkelabels i dag laves med lim, som både gør det muligt at fjerne etiketten igen og uden, at der efterlades mærker. Se under de enkelte pakkelabels for specifikationer.

Vælg grønne pakkelabels 

Hos Lyreco viser vi omtanke for miljøet, og det er der heldigvis også mange af vores kunder, der gør. Derfor er en stor del af vores pakkelabels miljøvenlige – kig efter det grønne træ ved produktbillederne, eller få vist alle vores miljøvenlige ved at anvende menuen til venstre her på siden. Vores miljøvenlige papir er certificeret i henhold til FSC, PEFC, Der Blaue Engel, Svanemærket og/eller EU's miljømærke.

Hvor hurtigt leverer I?

Bestil inden kl. 16 og vi leverer næste hverdag. Med undtagelse af udvalgte bestillingsvarer, hvilket fremgår af produktet.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Verdenskendte mærker hos Lyreco