Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Farve
Se alle
Materiale
Produkttype
Varemærke
Bredde
Længde
Anvendelse
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Afspærring

  ( 14  produkter )

Alt til udendørs og indendørs afspærring

Når der er brug for afspærring, er det fordi der er brug for at afskærme et afgrænset område fra udefrakommende. Hos Lyreco har vi mange typer afspærringsmateriel, som kan bruges både indendørs og udendørs. Vores leverandører er f.eks. tesa, viso, Skipper, Knuffi og Rubbermaid, som er din garanti for at kunne købe afspærring i høj og efterprøvet kvalitet.

Hvilken type afspærring har I brug for?

Indenfor afspærring, findes der forskellige kategorier af materiale alt afhængig af, hvad jeres behov er. Alt afspærringsmateriel kan kombineres til at løse lige præcis den opgave, I har. Nedenfor lister vi 3 af de vigtigste elementer i sikker og funktionel afspærring.

Afspærringsstolper

En nem med at skabe synlig afspærring på er ved at kombinere afspærringsstolper med båndenheder, som kan sættes fast i toppen af afspærringsstolpen. Herefter kan stolperne placeres og båndet trækkes ud.

Hvordan laver jeg afspærring uden afspærringsstolper?

Er det ikke muligt eller hensigtsmæssigt at sætte afspærringsstolper op, har Skipper både modulære båndenhed og vægbeslag. Med dem er det muligt både at skrue, suge eller klemme afspærring fast til forskellige genstande og overflader. Den modulære enhed har 9 meter selvoprullende bånd til afspærring, som fås i farverne hvid/rød eller sort/gul. Den ideelle løsning til afskærmning uden brug af stolper eller kegler. Vægbeslag kan sættes fast permanent og kan bruges sammen med afspærringsbåndet.

Afmærkningskegler i flere størrelser

Den klassiske orange afmærkningskegle kender de fleste. Fordelen ved dem er, at de er ekstremt synlige og har et eller to hvide refleksbånd, der gør, at de også kan bruges udendørs i mørke og i regnvejr.

Afspærringsbånd

Til forskel fra afmærkningstolper og afmærkningskegler, der kan flyttes, bindes afspærringsbånd fast og kan derfor bruges til længerevarende markeringer uden så stor risiko for, at afspærring fjernes af nogen. Afspærringstape eller –bånd fås i forskellige breder og i 66 og 100 meter. Ofte bruges det ved ulykkessted og andre situationer, hvor en vedvarende markering er nødvendig i en periode af hensyn til sikkerheden eller efterforskning. Afspærringsbånd er fremstillet i slidstærkt PE-folie og har 3 måneders UV- bestandighed, så det kan anvendes udendørs uden at miste sin synlighedseffekt.

Hav det rigtige sikkerhedstøj på ved arbejde med afspærring

Vær sikker på at blive set, når der sættes afspærring op. Ordentlig synlighed er en væsentlig sikkerhedsforanstaltning, som altid bør overvejes, og hos Lyreco har vi et meget stort udvalg af PPE-tøj og arbejdstøj og arbejdssko, herunder sikkerhedsveste.

Ring for råd og vejledning til korrekt afspærring

Har I brug for vejledning til, hvilken type afspærring, der vil gavne jer bedst eller leder I efter noget, I ikke kan finde, så lad os hjælpe i kundeservice. 

Ring alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30 på 70 100 500.

Hvor hurtigt leverer I?

Vi leverer fra hverdag til hverdag, når I bestiller inden kl. 16. de fleste steder i landet.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco