Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Udskriftsfarve
Printteknologi
Produkttilstand
Produkttype
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Farvebånd til strimmelregnemaskiner

  ( 4  produkter )

Farvebånd og farveruller til elektriske regnemaskiner

Elektriske regnemaskiner med papirstrimmel anvender farvebånd eller farveruller til at skrive med. Vi har et udvalg af både kompatible og ikke-kompatible farvebånd til elektriske strimmelregnemaskiner. Vi fører farvebånd og farveruller fra Pelikan, Canon og Lyrecos eget kompatible mærke. 

Farver:

  • sort/rød
  • blå/rød
  • sort

Regnemaskiner med strimmel

Vi fører et stort udvalg af regnemaskiner og lommeregnere inkl. strimmellommeregnere til f.eks. regnskabsafdelingen, hvor du kan have brug for funktioner som 12-cifret display, modeller med moms, procent- og marginalfunktion, valutaomregning, mark up/down m.m. Vi fører to forskellige typer regnemaskiner med strimmel – én til bordet og én bærbar. Sidsnævnte er f.eks. praktisk, hvis man er kørende sælger.

Se vores regnemaskiner med strimmel.

Se vores udvalg af øvrige lommeregnere, bordregnere og tekniske regnemaskiner

Hvis ikke du har behov for at kunne printe dine udregninger, så er en almindelig regnemaskine en udmærket løsning. Vi har et stort udvalg af bordregnere, der er beregnet til at have liggende på skrivebordet eller i skrivebordsskuffen. Et alternativ til bordregneren er lommeregneren, hvis størrelse gør den perfekt at have med på farten. En tredje løsning er den tekniske regnemaskine, der er perfekt til mere komplekse udregninger og et vigtigt værktøj for f.eks. økonomer og ingeniører. Uanset hvilken type regnemaskine, du er på udkig efter, så er der en rigtig god chance for at finde det, du leder efter her i webshoppen.

Husk batterierne til din regnemaskine

Nogle af strimmelregnemaskinerne kører på strøm, mens andre bruger andre batterier. I sidstnævnte tilfælde kan du købe batterier til din regnemaskine her i webshoppen. Vi har et bredt udvalg af forskellige batterier fra kendte kvalitetsmærker som f.eks. Energizer. Vi har fire typer batterier i vores sortiment:

Af ovenstående batterier er knapcellebatterierne blandt dem, der hyppigst bruges til lommeregnere, mens AA eller AAA alkaline batterier hovedsageligt bruges til strimmellommeregnere.

Bonruller og papirruller til din elektroniske lommeregner med strimmel

Husk, at du også kan købe bonruller til din elektroniske regnemaskine her i webshoppen, hvis du skal kunne gemme dine udregninger. Hvis bonen skal gemmes i flere år (f.eks. hvis der er tale om et garantibevis), anbefaler vi dig at købe såkaldte termoruller. Termorullerne sørger for, at det trykte ikke blegner og kan holde i 7-10 år alt afhængigt af, hvilken type termorulle du køber. Vi anbefaler i øvrigt, at du tjekker bredden på den bonrulle din regnemaskine bruger, da der findes flere forskellige størrelser.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco