Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Anvendelse
Materiale
Farve
Hagestrop
Indsatsmateriale
Lukningstype
Varemærke
Ventilation
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Sikkerhedshjelme

  ( 16  produkter )

Sikkerhedshjelme

Her på siden finder du enhver type sikkerhedshjelm beregnet til f.eks. arbejde i højder, stilladsarbejde, byggeri og industri.

Hvad er reglerne for brug af sikkerhedshjelm?

Det er et lovkrav at bære sikkerhedshjelm eller beskyttelseshjelm på en byggeplads eller industriel arbejdsplads, hvor der er fare for at støde hovedet eller blive ramt af faldende genstande. Brug derfor altid sikkerhedshjelm, når der er opsat hjelmpåbud.

Obs! En bump cap eller en sikkerhedskasket er ikke en sikkerhedshjelm og beskytter ikke mod faldende genstande. En sikkerhedskasket må du derfor kun anvende, hvor der udelukkende er risiko for små stød og slag fra stationære genstande.

Hvad betyder EN397 standarden for sikkerhedshjelme?

Alle former for hjelme der fremstilles, skal være godkendt i henhold til Europa-normen EN 397 og være CE-mærket. Standarden betyder bl.a., at hjelmen skal beskytte mod faldende genstande og mod at blive gennemtrængt af spidse genstande. En sikkerhedshjelm med monteret hagerem skal også løsne sig, hvis den bliver udsat for en belastning over en vis kraft, eller hvis sikkerhedshjelmen f.eks. sidder fast i noget. Vi fører Uvex sikkerhedshjelme og hjelme fra DeltaPlus.

Hvilken type sikkerhedshjelm skal du bruge til hvad?

EN397 er standarden for en sikkerhedshjelm, der opfylder de europæiske sikkerhedskrav for hovedværn. Det er ofte den standard, der bliver anbefalet til arbejde i højden.

Dette er andre sikkerhedsstandarder under EN397:

  • EN 50365: elektrisk isolerende hjelme til anvendelse ved lavspændingsinstallationer
  • EN12492: klatrehjelme, hvor hageremmen først udløses ved et tryk på 50 kg.

EN1242 er ikke altid en fordel i bygge- og indstrimiljøer, da det kan forårsage hovedskader og i værste fald kvælning, at hageremmen ikke udløses ved et fald og brugeren i stedet risikerer, at hageremmen sidder fast i noget under faldet.

Hvad betyder farven på din sikkerhedshjelm?

Farven på din sikkerhedshjelm har ikke noget med kvaliteten af hjelmen at gøre, men handler om din synlighed. F.eks. skal en kranfører kunne se dig, og din sikkerhedshjelm bør derfor have en klar og tydelig farve som f.eks. gul.

Udskiftning og vedligeholdelse af din sikkerhedshjelm

En sikkerhedshjelm skal udskiftes, hvis den har fået revner eller er blevet udsat for hårde slag eller klem. Kulde, varme, sved, stærkt lys og fugt svækker sikkerhedshjelmens beskyttelsesevne over tid, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på hjelmens tilstand løbende. Beskyttelseshjelme må ikke rengøres med opløsningsmidler eller males. Sikkerhedshjelmes holdbarhed er mellem 3 og 5 år afhængig af brug og, om den f.eks. er udsat for direkte sollys. Sikkerhedshjelmens produktionsdato fremgår af hjelmen og er angivet med både år og måned.

Brug ansigtsskærme, visirer og høreværn

Til arbejdssituationer, hvor der en gang i mellem er brug for at beskytte øjnene, findes der separate ansigtsskærme og visirer, der kan sættes på udvalgte sikkerhedshjelme. Se under hver enkelt sikkerhedshjelm, hvilket ekstraudstyr der passer til. Har du brug for sikkerhedsbriller eller lukkede briller (goggles), finder du det også i vores sortiment. Høreværn skal anvendes, hvis arbejdet involverer risiko for høreskader. Hvis sikkerhedshjelmen skal kombineres med høreværn eller øjenværn, skal hjelmen være beregnet til dette ekstra udstyr.

Få hjælp og vejledning fra vores kunderådgivning - ring 70 100 500 på hverdage mellem kl. 8 og 16.30.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco