Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Anvendelse
Se alle
Materiale
Printteknologi
Etiketstørrelse
Se alle
Facon
Klæbetype
Varemærke
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Farvede etiketter

  ( 28  produkter )

Farvede etiketter i forskellige former

Med farvede etiketter kan du farvekode dokumenter og andre ting. Vi har farvede, runde etiketter, der er nemme at fastgøre lige der, hvor du vil have dem, og lige så lette at tage af igen. Vi har også forskellige former for firkantede etiketter i flotte farver, som er perfekte til brug på opbevaringskasser, chartekker, ringbind osv. Vælg den type, der passer til dig og dine behov. Du kan endda supplere med andre former for etiketter som f.eks. transparente eller klassiske hvide, så du har etiketter til ethvert behov, du kan komme ud for.

Farvede etiketter til markering af tilbudsvarer

Nogle butikker har fået den smarte idé, at de små, runde og farvede etiketter kan bruges til at markere forskellige procentbesparelser på diverse varer, når der holdes udsalg. Det gælder f.eks. tøjbutikker. Røde etiketter kan bruges til at vise 50% besparelse, gule 40% og grønne 30% osv. De farvede etiketter sættes blot på prisskiltet, og så kan kunden og butiksmedarbejderne hurtigt afkode, hvilken besparelse, der er gældende. Det er smart for kunden, som måske kun vil gå efter de høje besparelser, men også for butiksmedarbejderne, der hurtigt kan bruge de farvede etiketter på tøjet til at sortere det og rydde op efter en travl dag i butikken.

Anvendelse af farvede etiketter i skolen

De farvede etiketter kan også bruges i skolen, når læreren skal rette opgaver eller til at markere indhold i forskellige mapper og opbevaringskasser i klasselokalet. Med de farvede etiketter som værktøj, kan der nemt skabes orden og struktur til gavn for både lærere og elever. Etiketterne kan også bruges til at markere de forskellige fag på skoleskemaet i klassen eller til at skabe overblik i lektiekalenderen.

Stort udvalg af etiketter

Hvis du har brug for helt almindelige, hvide etiketter, finder du også et stort udvalg af disse her i webshoppen. Vi har hvide etiketter i ark, der nemt kan bruges til at printe på og er et populært valg til f.eks. pakkelabels. Mange af vores hvide etiketter er fra det populære mærke Avery, men vi har også etiketter af vores eget mærke Lyreco. Derudover har vi også transparente etiketter og laseretiketter, der er ekstra stærke og velegnede til f.eks. mærkning af PC-udstyr eller ting, der skal stå udenfor.

Fjern etiketter og limrester med etiketfjerner

Hos Lyreco har vi produceret vores egen etiketfjerner, der er udstyret med en lille børste, som sammen med en limopløsning nemt fjerner etiketter og limrester, så der opnås en pæn finish. Alt du skal gøre er at fugte etiketten, der skal fjernes, vente 4-5 minutter, fjerne etiketten og lade overfladen tørre. Ved limrester gentages processen til alt er væk. Hvis der er tale om sarte overflader som f.eks. plastik anbefales det, at man lige tester etiketfjerneren på et lille stykke før man sprayer det på en større del af overfladen.

Design dine egne etiketter

Måske er du på udkig efter nogle etiketter med logo, ikoner eller noget helt tredje. Avery, som er producent af etiketter, har udviklet et særligt softwareprogram, der kan hjælpe dig med at designe lige præcis de etiketter, du er på udkig efter. Det kan f.eks. være etiketter til fødevarer, til messer, til indpakning af gaver i en butik eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænsen, når du skal designe etiketter til din virksomhed.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco