Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Printteknologi
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Printerhoveder

  ( 1  produkt )

Køb printerhoveder til din printer her i webshoppen

Et printerhoved er en den del af printeren, der via mundstykker blæser blæk på papiret og skaber printet. Nogle gange kan du opleve, at dit print begynder at få striber, hvilket ofte kan afhjælpes med en rens af printerhovedet, mens en reel udskiftning af selve printerhovedet i andre tilfælde kan være nødvendig. Hvis det er tid til at skifte printerhovedet på din printer, så kan du finde lige det, du skal bruge her på siden.

Printerhoveder til inkjetprintere

Hvis din inkjetprinter skal have nyt printerhoved, så kan du f.eks. vælge nogle fra HP, hvis de er kompatible med din printer. Printerhovederne fra HP er kendetegnet ved høj kvalitet og pålidelighed. Som virksomhed er det vigtige egenskaber, da man sjældent kan være foruden printerens funktionalitet og produktivitet i længere tid ad gangen og er afhængig af den i forbindelse med det daglige arbejde.

Se også vores store udvalg af blækpatroner og tonere

Har du en printer, kommer du heller ikke uden om at skulle skifte blækpatroner eller tonere en gang i mellem. Derfor finder du naturligvis også disse her i webshoppen. Vi har et stort udvalg af originale blækpatroner og tonere fra anerkendte brands som HP, Brother og Canon m.fl. Vi har derudover også kompatible blækpatroner og tonere fra vores eget brand Lyreco.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så benyt dig af vores digitale blæk- og tonerguide, der hjælper dig frem til det helt rigtige produkt vha. nogle få trin.

Haster din levering?

Hvis uheldet er ude, og du står og skal bruge dit nye printerhoved, blækpatroner eller tonere hurtigst muligt, så husk, at vi kan levere allerede den efterfølgende arbejdsdag, hvis du lægger din ordre, inden kl. 16. Så behøver du og dine kollegaer ikke undvære printerens funktionalitet i længere tid ad gangen. Du kan også vælge at købe ekstra til lageret, men husk på, at blækpatroner har en begrænset holdbarhed og godt kan tørre ud.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco