Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Varemærke
Se alle
Antal ark pr. blok
Bredde
Se alle
Højde
Se alle
Kompatibilitet
Linjeringstype
Hjul
Magnetisk
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Flipover og flipoverpapir

  ( 24  produkter )

Find flipover og flipoverpapir her

Flipovers og tilhørende flipoverpapir er næsten en uundværlig rekvisit på ethvert kontor eller arbejdsplads, hvor møder, konferencer eller brainstorming-sessioner er tilbagevendende aktiviteter. Med en flipover og tilhørende flipoverpapir kan I lade idéer og tanker flyde frit, mens I noterer og tegner alt ned på papiret, så alle deltagere kan følge med. Noterne fra mødet kan nemt gemmes, så andre i virksomheden kan se, hvad I har arbejdet på. Gå på opdagelse i vores udvalg af flipoverstativer, og find lige præcis den løsning, der passer bedst til jeres arbejdsplads. 

Hvad er en flipover, og hvordan fungerer den?

En flipover er en tavle på enten ben eller med hjul, som du kan hænge store ark papir på og notere kommentarer fra møder og lignende på. Fordelen ved en flipover i forhold til f.eks. et whiteboard er, at du kan rive arkene af og gemme dem til senere eller hænge dem op ved siden af hinanden med f.eks. elefantsnot eller lærertyggegummi, som klæbepuder også kaldes. En anden fordel ved et flipoverstativ er, at du kan flytte det rundt fra lokale til lokale afhængig af, hvor du har brug for det. Og når det ikke skal bruges, kan det klappes sammen og stilles bag en dør eller i f.eks. et arkivrum.

Læs alt om vores flipoverstativer nedenfor:

Flere typer flipoverstativer

Vores udvalg af flipoverstativer indeholder flere modeller:

  • tre ben med teleskopben til at justere i højden.
  • med 5 låsbare hjul, så du nemt kan køre det rundt til, hvor der er brug for en flipover.
  • med enten glas eller magnetisk whiteboardoverflade, så du også kan skrive samtidig.

Skal det være flipoverpapir med eller uden selvklæbende papir?

Meget af vores flipoverpapir har flere forskellige huller, så de passer til forskellige typer flipoverstativer - du tjekker specifikationerne under det enkelte produkt.

Vi fører følgende typer flipoverpapir:

  • ulinjeret.
  • kvadreret.
  • papir i løbende rulle.
  • selvklæbende til at hænge på væggen, mens du skriver på et andet ark.

Til mindre præsentationer, har vi også to bord flipovere også med selvklæbende papir. Bordflipovere er ideelle til møder med få deltagere og er nemme at transportere og stille op uden ekstra stativ. De kan også være en god idé på kursussteder, så hver enkelt deltager har mulighed for nemt at tage notater eller lignende, der efterfølgende kan vendes og vises til de resterende deltagere ved bordet.

Undgå at skulle tage billeder af flipovers, brug en smart app i stedet

Plejer I at tage billeder af flipovers efter møder for at kunne huske det hele? Med en flipoverblok fra Smart Chart er det helt unødvendigt. Med deres app kan du tage billeder af det, der er skrevet på flipoverpapiret og det bliver omdannet til billeder og gemt som pdf filer. Lige til at dele med dine kollegaer via mail, Dropbox eller Onedrive.

Brug en god flipovermarker til at skrive på flipover med

Når du skriver på flipoverpapir, er det vigtigt, at de tusser, du bruger, ikke trænger igennem til papiret nedenunder. Vi har et specielt sortiment af flipovermarkere, som er lavet på vandbaseret blæk, som netop ikke trænger igennem papiret. En anden stor fordel ved flipovermarkere er, at de kan holde til at ligge uden hætte på meget længe uden at tørre ud. Det betyder, at I ikke behøver købe nye flipovermarkere så tit, selvom uheldet skulle være ude. Vælg mellem rund eller flad spids og i forskellige mm-tykkelser. Vi fører flipovermarkere fra Staedtler, Edding, Ballograf og vores eget mærke Lyreco.

Blokke som alternativ til bordflipoveren

Bordflipoveren er oplagt, hvis dine notater eller tegninger skal kunne vises til andre ved et møde, men til eget brug er en almindelig blok et godt alternativ. I vores webshop finder du både blokke med linjer, tern og uden noget samt små notesbøger, som nemt kan ligge i tasken og medbringes til møder ude i byen.

Suppler med en whiteboardtavle

Suppler en flipover med en whiteboardtavle til mødelokalet, så er I godt dækket ind. Fordelen med en whiteboardtavle er, at man nemt kan slette og redigere i det, man tegner eller skriver, hvorimod man på en flipover vil skulle starte forfra eller strege ud, hvilket kan ende med et lidt rodet notatark. Desuden kan whiteboardtavlen bruges uendeligt, hvor man på en flipover vil skulle skifte blok jævnligt. Vi fører whiteboardtavler med enten stålkeramisk overflade eller glasoverflade. Vi har også almindelige opslagstavler og planlægningstavler, hvis det er behovet.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet
√ Bestil døgnet rundt i vores webshop
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Allerede kunde?
product
Sustainable Selection

Flipoverblok Bi-Office® Earth-it!, pakke af 2 stk

Ref: 4.685.981
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
www.pefc.org
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco