Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Planlægningstavler

  ( 4  produkter )

Hold styr på projekter og planer med en planlægningstavle 

Har kontoret eller afdelingen brug for at kunne holde styr på projekter og planer, så kan en planlægningstavle være løsningen, der skaber overblik over projekter, idéer og gøremål. Planlægningstavler har fortrykte felter for dage, uge, måneder og år, så du bare skal skrive dine noter, så detaljeret som det passer dig. Vi har planlægningstavler som glastavler fra NAGA med fortrykte baggrundsfarver i en varm farveskala og tekst på engelsk. Whiteboardtavlerne har hvid baggrund med fortrykt inddeling i måned eller år, som man selv udfylder.

Hvad skal du bruge en planlægningstavle til? 

For at få mest ud af at bruge en planlægningstavle, skal du og dine kollegaer først finde ud af, hvad planlægningstavlen skal hjælpe jer med?

  • Er det at planlægge ugens opgaver?
  • Er det at holde styr på månedens aktiviteter eller den kommende salgskampagne?
  • Er det at kunne have overblik over hele årets projekter?

Fordelene ved at bruge en planlægningstavle er, at det styrker samarbejde og kommunikation kollegaer i mellem og samtidig sparer det tid, fordi alle kan bidrage og løbende holde sig opdateret om eventuelle ændringer og udviklingen i opgaverne. 

Planlægningstavle til uge, måned og år

Vælg om, I skal bruge en planlægningstavle med en uge, en måned eller et år. Visuelt overblik gør det nemmere at se, hvad der evt. mangler i en plan eller et projekt og bidrager til at føle fremdrift for hver gang man kan sætte hak ved noget, der er klaret. Samtidig er en planlægningstavle et godt redskab til at afhjælpe den stress, der nemt kan opstå, når der enten er meget, der skal nås eller det er svært at få styr på eller overblik over. Så snart det bliver skrevet op, er det ude af tankerne, og I kan begynde at handle på det. Alle tavler kommer med skruer og rawplugs til at sætte tavlen ordentligt op med.

Hvordan bruger du bedst en planlægningstavle?

Deadlines, opgaver, milepæle og fremdrift kan nemt noteres på en planlægningstavle.

Lad jer inspirere til, hvad I kan notere på tavlen:

  • Et projekts faser og deadlines, så alle kan se det og følge med i planlægning og udvikling. 
  • Planlægning af en produktion fordelt på medarbejdere og timer. 
  • Oversigt over ordrer markeret med farvede magneter.
  • Styring af en event eller projekt.
  • Notering af møder, fødselsdage og andre vigtige arrangementer.

Planlægningstavler kan anvendes i marketingafdelingen, i produktionen, i administrationen, i salgsafdelingen – i alle afdelinger, der har brug for overblik og struktur på kort eller længere sigt. I kan nemt skrive, tegne og slette igen, når I bruger enten whiteboardtusser eller glastavlepenne. Planlægningstavler er også magnetiske, og dem har vi masser af som stålmagneter eller magneter i farver.

Andet tilbehør til din planlægningstavle eller magnettavle

Problemet er altid, om du har de rigtige tuscher til at skrive med. Løs det ved at købe vores komplette tilbehørssæt til planlægningstavler og magnettavler inklusiv magnetiske strimler, symboler, pennehylde og holder til dokumenter. Vi tilbyder også tilbehør, så du kan forvandle almindelige whiteboardtavler til planlægningstavler ved hjælp af stafferingstape. Det kan du let fastgøre til tavlen og derved nemt og billigt skabe din helt egen, personlige planlægningstavle.

Hvor hurtigt leverer I?
Hvis I bestiller inden kl 16, leverer vi direkte til døren næste hverdag i det meste af landet. 

Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller her i vores webshop. Er du ikke kunde, så opret dig nemt og hurtigt lige her: 

Opret et gratis kundelogin.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco