Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Låsetype
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Hængelåse

  ( 3  produkter )

Hængelås med kode ellernøgle  

En hængelås kan være brugbar til at låse bl.a. garderobeskabe, skuffer, lagerrum og tasker og kufferter. Vi fører to modeller af hængelåse udført i messing og bøjle i hærdet rustfrit stål - begge modeller i 40 mm.

Kom altid ind med en hængelås med kode 

Med en hængelås med kode undgår du at stå i den ærgerlige situation, at du enten har glemt eller mistet dine nøgler til din hængelås. Fra pavo kan du vælge mellem to hængelåse med nummerlås med tre tal. Den ene hængelås har en almindelig fast krog, du kan sætte ind i et hvilket som helst beslag til hængelåse. Den anden hængelås har en wirelukning, hvor du kan trække en wire ud og dermed låse noget fast, som ikke kan låses med en almindelig hængelås.

Hvad bruger man en wire hængelås til? 

Skal du f.eks. ud at rejse, kan du bruge en hængelås med wire som baggagelås. Træk ganske enkelt wiren gennem din computertaskearbejdstaske eller håndtaget på din kuffert eller kabinekuffert, og du kan låse din baggage fast til f.eks. en stolpe, en stol eller et sæde.

Hvad betyder det, at en hængelås er TSA godkendt?  

TSA står for ’Transportation Security Administration’. En TSA godkendt lås eller hængelås betyder, at den er godkendt af de amerikanske myndigheder. Ved indrejse til USA er det påkrævet at have baggage med TSA godkendte låse enten som en fast lås på din kuffert eller som en hængelås med kode. Tolderne i lufthavnen har en universalnøgle, der kan åbne alle TSA godkendte låse eller hængelåse således, at du undgår at få ødelagt din lås eller baggage, hvis tolderne vælger at gennemse din baggage.

Nøgleskilte til nøgler og hængelåse 

Hold styr på nøglerne til din hængelås med et nøgleskilt. Et nøgleskilt har et plastikindstik, hvor det er nemt at skrive i, hvilket rum eller formål hængelåsen eller nøglen er til. Nøgleskilte fås i flere assorterede farver.

Nøgletavler og nøgleskabe 

I en virksomhed med mange forskellige nøgler kan der være brug for at kunne holde styr på dem i et godt overblik. Til få nøgler og hængelåse, der ikke skal låses inde har vi en nøgletavle i metal med plads til 50 nøgler. Har du mange nøgler at holde styr på, anbefaler vi et af vores mange nøgleskabe – find modeller med plads til 20 op til 300 nøgler.

Andre former for sikring  

Har du brug for sikring af din arbejdsplads eller forretning, har vi også andre muligheder for sikring af dine værdigenstande i et pengeskab - med nøgle, elektronisk lås eller kombinationslås.  

Priser  

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud   
  • Bestil varer til dag-til-dag levering  
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag  

Vi lover dig  

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet  
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?  

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco