Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Facility-produkter

Stort udvalg af facility produkter hos Lyreco 

Hos Lyreco har vi alt, hvad du skal bruge på din arbejdsplads lige fra kaffe og rengøringsmidler til ringbind, personlig hygiejne og til sikkerhedsudstyr.

Vi er meget mere end kontorartikler.

Her i kategorien facility produkter finder du mange forskellige produkter. Se i oversigten ovenfor, hvilke produkter du finder under hver kategori. 

 

 

Gør rengøringen til en leg!

Alle arbejdspladser har brug for rengøring og vedligeholdelse. Hos Lyreco har vi et stort udbud af varer til kontoret, personalestuen eller køkkenet. Blandt andet har vi et stort udvalg af rengøringsmidler.

Vi har alt til universalrengøring, hvadenten du har brug for skurecreme, kalkfjerner eller desinficerende vådservietter. 

Derudover har vi et stort udvalg af sanitetsrengøring. Det vil sige alt lige fra toiletrens og afløbsrens til lugtfjerner og toiletsæderens. 

Alle vil gerne have god køkkenhygiejne, og derfor finder du også masser af produkter til køkkenregøring hos os. Her finder du både opvasketabs samt afspændings- og opvaskemiddel. 

 

 

Masser af produkter til catering 

I webshoppen finder du blandt andet papirsduge, køkkenruller og engangsservietter og paptallerkener og skåle til din arbejdsplads - og meget mere!

 

Hvis du er i hotel- eller restaurationsbranchen finder du alle de produkter, som du skal bruge for at gøre dit arbejde mere overskueligt og mere effektivt.

Vores sortiment indeholder et stort udvalg af kaffe, te og andre varme drikke, som dine gæster, ansatte eller andre besøgende kan nyde godt af.

Derudover finder du også alt indenfor engangsservice. Vi har mange gode løsninger til take-away restauranter, da vores emballage er praktisk og holder mad og drikke frisk til kunderne. 

 

 

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

 

  • Se alle priser og online tilbud 
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag 

 

  
Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark  

√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop  

√ Gratis levering ved køb for over 500 kroner  

√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage 

  
Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco