Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Materiale
Se alle
Anvendelse
Se alle
Farve
Se alle
Varemærke
Tøjtype
Se alle
Størrelse
Se alle
Køn
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Arbejdsbeklædning

  ( 973  produkter )

Korrekt arbejdsbeklædning til arbejdsdagen 

Den rette arbejdsbeklædning er essentielt for mange medarbejdere i brancher, hvor dit almindelige tøj ikke kan anvendes. Vi har overalls og arbejdsbeklædning til håndværkere, arbejdsmænd, køkken- og restaurationspersonale, vi har arbejdsbeklædning til rengøring og meget mere.

Hvorfor er korrekt arbejdsbeklædning vigtigt? 

Arbejdsbeklædning skal opfylde en række behov og nogle gange også givne sikkerhedskrav afhængig af, hvilken branche man arbejder i.

Arbejdsbeklædning skal: 

  • Være komfortabelt for den, der skal bære det. 
  • Opfylde specifikke sikkerhedskrav til f.eks. arbejde under forskellige typer af farlige forhold. 
  • Beskytte medarbejderen mod arbejdsskader. 
  • Forhindre, at medarbejderen forurener f.eks. mad eller medicin.

I vores sortiment finder du arbejdsbeklædning, som opfylder forskellige behov. Vores kunderådgivning hjælper gerne med vejledning på 70 100 500.

Find alle typer af arbejdsbeklædning 

Indenfor arbejdstøj og arbejdsbeklædning findes der meget forskelligt afhængig af, hvilken type job, du har. I vores sortiment finder du f.eks. masser af overalls og Kansas tøj til udendørs- og fysisk krævende arbejde, der kræver sikkerhedsgodkendt arbejdsbeklædning. Til restaurations- og sundhedsbranchen har vi et stort udvalg af engangsdragter, hårnet, overtrækssko, beskyttelseshandsker - og masker. Til restaurant- kantine- og caféarbejde er et professionelt forklæde også et godt stykke arbejdsbeklædning, som vi har i flere størrelser og farver. Til øget sikkerhed på byggepladser og i trafikken, finder du hos os refleksveste og regntøj fra bl.a. DeltaPlus.

Findes der arbejdsbeklædning til kulde? 

Ja, vi har over 100 produkter indenfor arbejdsbeklædning, der yder kuldebeskyttelse. Brug filteret i menuen til venstre, og find bl.a. varme undertrøjer og lange underbukser fra Kansas og DeltaPlus. Her finder du også arbejdsjakker, kedeldragter og overalls til alt slags vejr.

Hvad er arbejdsbeklædning med mekaniske beskyttelse? 

Arbejdsbeklædning med f.eks. reflekser eller lavet i ekstra slidstærkt materiale, som f.eks. et par Kansas overalls eller en ordentlig arbejdsjakke, er designet til at varetage beskyttelsen af dig, som bærer af arbejdstøjet. Arbejdstøj i kategorien mekanisk beskyttelse er ofte underlagt særlige sikkerhedskrav og ISO-standarder, som fremgår under det enkelte produkt. F.eks. har vi arbejdstøj som opfylder kravene til ISO-certificeret beskyttelsestøj.

Vælg arbejdstøj i det materiale, du foretrækker 

Vi har arbejdstøj i både fleece, polyester, bomuld, polyamid og meget mere. Brug menuen ude til venstre til at vælge, hvilke materialer, du vil se arbejdsbeklædning i. På samme måde kan du også vælge til hvilke industrier du skal bruge arbejdstøj; f.eks. kan du vælge byggebranchen, bilindustrien, rengøring, køkken og 10 andre kategorier, der gør dit valg hurtigere og nemmere.

Find også arbejdssko og arbejdshandsker 

En væsentlig del af en god arbejdsbeklædning er også arbejdssko og arbejdshandsker. Indenfor arbejdssko finder du både sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler. I arbejdshandsker finder du både beskyttelseshandskerengangshandskersvejsehandsker og andre typer.   

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag 

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage 

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco