Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
TILBUD
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Varemærke
Blækfarve
Genopfyldelig
Kan trækkes tilbage i beholderen
Spidstype
Sortiment
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Rollerpenne

  ( 58  produkter )

Se vores udvalg af rollerpenne i forskellige varianter

Rollerpenne er forskellige fra kuglepenne ved, at de anvender flydende, vandbaseret blæk i stedet for oliebaseret blæk. Vi har et stort udvalg af rollerpenne i farverne sort, blå, rød, grøn, og i sortimentet finder du anerkendte kvalitetsmærker som f.eks. Pilot og Uni-Ball.

Flydende skrivning med rollerpenne

Når du skriver med en rollerpen, vil du derfor opleve mindre skrivemodstand og opnå en mere behagelig skrivefølelse. En rollerpen skriver præcist og tydeligt.Blækket løber ligesom på en kuglepen ud forbi kuglen i pennens spids og vil pga. den letflydende konsistens klatte mindre, end en kuglepen kan gøre. Det gør rollerpennen oplagt til skriveopgaver, hvor resultatet skal fremstå flot og elegant.

Forskellen mellem en kuglepen og en rollerpen

Den eneste reelle forskel mellem en kuglepen og en rollerpen er blækken. Kuglepenne anvender oliebaseret blæk, mens rollerpenne anvender vandbaseret blæk. Den indvendige opbygning er ens. Den forskel har betydning for tykkelsen af streg, og i måden blækken trænger ned i papiret på. En kuglepen er som regel lidt nemmere at kontrollere, og blækken trænger ikke igennem på bagsiden af papiret, som der kan være en tendens til med en rollerpen. Til gengæld har en rollerpen en tyndere og finere streg.

Rollerpenne velegnet til præcisionsarbejde

Arbejder du med linealer og skabeloner, er rollerpenne meget anvendelige. Farveintensiteten er den samme uanset skrivehastighed eller tryk, og pga. det letflydende blæk vil du ikke opleve uforudsette klatter eller huller i stregen. Se vores sortiment af rollerpenne med nålespidser til præcisionsarbejde og teknisk tegning.

Andre skriveredskaber

Er du på udkig efter almindelige kuglepenne, finder du dem både med trykmekanisme og uden trykmekanisme med hætte. Vi har også et stort udvalg af forskellige blyanter at vælge i mellem og, hvis du vil skrive med stil, har vi et udvalgt sortiment af fyldepenne og endda kalligrafipenne. Vi har naturligvis også mange forskellige typer af tusser at vælge i mellem, hvis det er noget, du mangler. Blandt vores tusser finder du f.eks. sprittusser, highlightere og whiteboardmarkere. En hel del af vores tusser kommer fra anerkendte producenter som Edding og Staedtler, hvilket er med til at sikre dig produkter af høj kvalitet.

Miljøvenlige skriveredskaber

Mange af vores produkter er miljøvenlige, og det gælder også vores skriveredskaber, hvis hætte og krop kan være produceret af genbrugsmaterialer. Se efter det grønne træ i webshoppen eller i kataloget, og læs under fanen 'Dokumentation' om det enkelte produkts miljøgodkendte specifikationer. Når du skal finde frem til skriveredskaber med miljømærkninger, kan du benytte filtreringsmulighederne i venstre side af webshoppen.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco