Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Sædefarve
Varemærke
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Konference-, kantine- og klapstole

  ( 16  produkter )

Kantinestole, klapstole og konferencestole 

Til kantinen, mødelokaler og konferencerum er det rart med et ordentligt udvalg af klapstole, konferencestole og kantinestole. Det finder du her hos Lyreco. Match jeres kantinestole eller konferencestole med vores flotte kantine- og konferenceborde.

Hvad er fordelene ved klapstole? 

Med klapstole til rådighed er det altid nemt og hurtigt at tilføje flere pladser om bordet eller invitere til stormøder eller konference. Vores klapstole fra Alba og Polyfold er enkle og præsentable i design og ville passe nemt ind i ethvert kontormiljø. 

Fordelene ved klapstole: 

  • klapstole fylder ikke meget, når de er foldet sammen. 
  • klapstole er nemme at flytte rundt pga. deres lette konstruktion.
  • I kan nemt invitere gæster, selvom kontorpladsen er begrænset. 
  • Nogle klapstole kan hænge på væggen. 
  • Op til 20 klapstole kan stilles op ad hinanden uden at vælte.

Desuden er klapstole billigere i indkøb end f.eks. kantinestole eller konferencestole, da de ofte er fremstillet i typer af plast, der er billigere end f.eks. træ. Vi fører klapstole både med og uden polster på sæde og ryg. Klapstole i ren pp-plast er nemme at rengøre pga. den blanke overflade.  

Find stabelbare kantinestole i flot og praktisk design 

Til kantinen er det rart at have en ordentlig stol at sidde og nyde sin frokost på. Fra Fumac fører vi deres flotte, minimalistiske og praktiske serie af kantinestole, Whisper. De fås med og uden gummibelagt armlæn, og så kan de stables op i op til 10 stole ad gangen. Kantinestolene fås i finer i sort, hvid og bøg og har et flot kromstel, der understreger den nordiske og minimalistiske stil. I ryglænet er der et indhak i hver side, som er praktisk til at hænge både tasker og jakke i, og som samtidig fungerer som håndtag, når kantinestolene skal flyttes.

Stole med armlæn 

Vi har masser af stole med armlæn både som kantinestole og konferencestole. Fordelen ved stole med armlæn er bl.a., at man kan skifte til forskellige sidestillinger, som specielt kan være rart til længerevarende møder eller konferencer. Nogle af vores stole med armlæn har også den funktion, at armlænene kan bruges som ophæng, når stolene ikke bruges. 

Ring til vores kunderådgivning for råd og vejledning. De sidder altid klar på telefon 70 100 500 på alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30. 

Findes konferencestole som stabelstole? 

Ja, for ligesom kantinestole kan det være smart med konferencestole, der kan stables.

Vi fører flere forskellige typer konferencestole: 

  • I plast. 
  • I finer. 
  • Med og uden armlæn. 
  • Konferencestole, der nemt kan stables og opmagasineres. 
  • Med polster både side- og ryglæn.

Find konferencestole i vores sortiment i grå, hvid, sort og antracitgrå.

Elegante konferencestole designet af Busk+Hertzog 

Konferencestole må nogle gange også gerne signalere lidt ekstra. Derfor har vi et sortiment af komfortable og eksklusive konferencestole. Fra Dauphin fører vi f.eks. hvide skalstole med understel af træ, som lægger sig op ad den enkle, nordiske stil. Fumac's Galla konferencestol er designet af Busk+Hertzog og er en elegant stol med ryglæn og armlæn i massivt træ. Armlæn fås i birk eller sortbejdset ask. Sæde og armlæn er polstret med sort læder. 

Det gør det til en konferencestol, der tilføjer både eksklusivitet og komfort til ethvert konference- eller mødebord og fungerer flot med både aflange og runde borde.  

Flot, stabelbar barstol, der matcher kantinestolene 

Barstole tilfører eksklusivitet til arbejdspladsen og bryder linjerne i et rum fyldt med kontorstole og skriveborde. Fra Fumac fører vi flotte, hvide barstole med høj ryg i formspændt finer og fodstøtte. Stellet er i krom. Barstolene er samme model som vores Fumac kantinestole og i samspil skaber de et flot og tiltalende miljø. Barstolen har et funktionelt ryglæn, hvilket betyder, at der er et smart indhug i hver side af ryglænet, som dels fungerer som taske- eller jakkeophæng, og samtidig som greb, når stolene skal løftes og flyttes. Barstolene er stabelbare i 5 styk ad gangen. Du finder også barstole med lav ryg i vores sortiment.

Barstol med eller uden polstring

Vælg selv, om det skal være en barstol med eller uden polstring. Fumacs barstole fås som enten skalstol eller med indvendig sædepolstring eller indvendig ryg- og sædepolstring.

Kombiner barstole med høje caféborde og skab uformelle mødepladser

Nok møderum kan nogle gange være en udfordring på arbejdspladsen. Og hvad gør man så, når der er brug for at tale med kollegaerne uden at forstyrre de andre? Uformelle mødepladser er en god løsning. De kan nemt skabes ved f.eks. at kombinere barstole med høje caféborde. Fordelen ved den konstellation er, at det ikke optager så meget plads i rummet og, at man kan deltage både stående og siddende.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Klapstol Polyfold

Ref: 10.125.522
product
Sustainable Selection

Konferencestol Dauphin Fiore, med hjul, sort/krom

Ref: 17.591.541
3.969,00 DKK
product
Sustainable Selection

Kantinestol Dauphin Fiore, hvid, plast/stål

Ref: 17.058.355
2.039,00 DKK
product
Sustainable Selection

Kantinestol Dauphin Fiore, sort, plast/stål

Ref: 17.058.344
2.039,00 DKK

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco