Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Bredde
Farve
Varemærke
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Cd-kuverter

  ( 1  produkt )

En CD-kuvert - til alt, der er småt og skrøbeligt

Den klassiske CD-kuvert til forsendelse af cd'ere og dvd'ere er en hvid luftboblepose med AirCap-system, der beskytter mod stød og fugt. Den måler 180 x 160 mm (indvendige mål) og er produceret i stærkt, klorfrit papir og AirCap af polyethylene, hvilket giver en miljøvenlig konvolut. Den lukkes ved at pille strippen af cd-konvolutten og presse flappen mod kuverten (Peel & Seal-lukning).

Alternativ brug af cd-kuverter

Har du ikke længere så meget brug for dit lager af cd-kuverter, kan du i stedet bruge dem til at sende små vareprøver, nøgler, værdigenstande og alt andet, der er småt og skrøbeligt. Kuvertens polstrede sider vil sørge for, at indholdet ligger blødt og ikke bliver beskadiget under transporten.

Andre boblekuverter og konvolutter til virksomhedens forsendelser

Boblekuverter er en økonomisk og miljøbesparende forsendelsesform til varer, der kræver ekstra beskyttelse. Vi har alle størrelser af boblekuverter i sortimentet. Her finder du også papkuverter, som vi anbefaler til forsendelse af bøger, magasiner og skriftligt materiale, der ikke kan tåle at blive bukket.
Er du på udkig efter almindelige kuverter i papir, så finder du naturligvis også disse i vores sortiment. Vi har hvide kuverter i forskellige størrelser og også såkaldte rudekuverter til dig, der vil printe modtagerens navn og adresse direkte på det dokument, der skal sendes. Husk, at du kan bruge filtrene i venstresidemenuen til at snævre udvalget ind til de kuverter og konvolutter, der er relevante for dit behov. I venstresidemenuen kan du også filtrere på forskellige miljømærkninger og på den måde finde frem til miljøvenlige produkter blandt vores mange papirvarer.

Find også brevvægte, etiketter og papæsker i vores sortiment

Hvis du arbejder i en webshop og dagligt har forskellige størrelser forsendelser ud af huset, så kan du også finde brevvægte, forskellige typer af etiketter og papæsker i vores sortiment, så du er helgarderet og altid kan pakke og frankere dine forsendelser optimalt.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud 
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark  
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco