Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Spørgsmål?

Hvad søger du svar på?

Hvordan finder jeg de produkter, jeg skal bruge?

Der er flere måder, du kan søge på de produkter, du skal bruge.
I søgefeltet kan du skrive varenummeret, du kan også skrive et søgeord, fx mappe, eller et brand, fx "HP".
Giver din søgning ikke noget resultat, kan du prøve at slette et par af de sidste bogstaver i ordet og tilføje en * i stedet for, fx regist* for register.
Når du har resultatet af din søgning, kan du indsnævre din søgning yderligere ved at sætte et flueben i en af kategorierne i venstremargen, fx miljømærkede produkter. Så får du kun vist alle miljømærkede produkter inden for din søgning.

Hvordan finder jeg den toner eller patron, der hører til min printer?

Du finder nemt og hurtigt den toner eller patron, der hører til din printer, ved at benytte vores toner- og patronguide.
Gå ind på ”Tonere og patroner” i vores hovedmenu og klik på ”Toner- og patronguide”.
Når du er kommet ind på vores toner- og patronguide, kan du enten finde den toner eller patron, der hører til din printer, ved at søge på printerens navn eller ved at finde printeren via navn og nummer.

Hvordan skal jeg forstå jeres bestillingsenheder?

Når der eksempelvis står følgende under en vare:
Best.enhed: Stk. Pakning: 1/12/144
betyder det, at du kan bestille 1 enkelt produkt, eller du kan vælge at købe i lidt større enheder, baseret på hvorledes produktet er pakket fra fabrikken. I dette tilfælde findes der en pakke, som består af 12 ens produkter, men du kan også købe en hel karton, som indeholder 144 (12 x 12) ens produkter.
Eksempel 1 – Toiletruller:
Best.enhed: Sæk a 64 ruller. Pakning: 1/27.
Det betyder, at 1, som er den mindste enhed, du kan bestille, er 64 ruller, men du kan også vælge at bestille 27 enheder, som tilsammen består af 1.728 ruller (64 x 27), hvilket er lig med en palle.

Eksempel 2 – Papir:

Best.enhed: Pakke a 4 x 125 ark. Pakning: 1/5/250
Det betyder, at mindste bestillingsenhed er 1, som er 1 pakke med 4 x 125 ark. Du kan imidlertid også vælge at bestille 5 pakker, som er 5 x 4 pakker a 125 ark, eller 250 pakker, som er 250 x 4 pakker a 125 ark, hvilket er lig med en palle.

Eksempel 3 - Blokke:

Best.enhed: Stk. (mindste bestilling: 5 stk.) Pakning: 1/5/20
Du kan altså ikke bestille mindre end 5 blokke, men du kan også bestille en hel kasse, der består af 20 blokke.

Andre spørgsmål?

Udfyld følgende:

Brug for hjælp?

70 100 500

kl. 08:00-16.00

Verdenskendte mærker hos Lyreco