Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Varemærke
Antal møntrum
Antal rum til sedler
Sorteringskapacitet
Tællehastighed
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Pengekasser

  ( 7  produkter )

Pengekasser til kontanter og små værdigenstande

Er du en del en forening, eller har din virksomhed bare brug for at opbevare kontanter til forskellige formål? Så kan en god gammeldags pengekasse være særdeles nyttig. I vores sortiment finder du et udvalg af pengekasser i forskellige farver og størrelser. Pengekasserne er udstyret med cylinderlåse og dertilhørende nøgler. Pengekasserne kan opbevares i et aflåst skab eller i et pengeskab for ekstra sikkerhed, hvis det ønskes.

Hvilken pengekasse skal du vælge?

De traditionelle pengekasser er ikke en stor videnskab. De har set ud på samme måde i mange år, og det er der en god grund til – de fungerer! Derfor er der heller ikke mange gode råd at give i forhold til, hvilken pengekasse du skal vælge. Der findes selvfølgelig et par forskellige størrelser, hvilket kan have en betydning. Derudover kan det anbefales at købe pengekasser i forskellige farver for nemmere at kunne holde de forskellige regnskaber adskilt, hvis du styrer budgetter for forskellige foreninger eller klubber.

Skuffemøbler, nøgleskabe og anden sikker opbevaring

Hvis det ikke kun er kontanter, men derimod også andre genstande af værdi, som du vil have låst inde, så kan vi anbefale dig at gå på opdagelse i resten af vores sortiment her i webshoppen. Du kan bl.a. finde pengeskabeskuffemøbler med kode til og nøgleskabe. Nøgleskabene findes i forskellige størrelser, og mange af dem lukkes med en selvvalgt kode, så nøglerne kan hænge i sikkerhed for uvedkommende. Har du allerede nogle skabe, du ønsker at bruge til opbevaring, men gerne vil kunne låse, så har vi også et stort udvalg af forskellige hængelåse med nøgler eller koder til.

Andet tilbehør til håndtering af kontanter

Har du brug for en pengeseddeltæller eller måske et kasseapparat, så finder du det også her i webshoppen. Desuden har vi også udstyr til at tjekke ægtheden af pengesedler, hvis det er et behov i virksomheden. Kontakt gerne vores kundeserviceafdeling, hvis du har brug for vejledning i forbindelse med dit køb.

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop  
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål. 

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco