Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Farve
Se alle
Varemærke
Bordpladefacon
Højdejustering
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Skriveborde og hæve sænkeborde

  ( 29  produkter )

Skriveborde og hæve sænkeborde til god kontorindretning

Til en god kontorindretning hører selvfølgelig skriveborde og hæve sænkeborde. Vi fører et stort udvalg af hæve sænkeborde fra Fumac, som leverer stabile og funktionelle skriveborde, der er justerbare i højden fra 70 cm til 120 cm. De er nemme at betjene og fås i antracit, lysegrå og hvid i bredderne 160 og 180 cm.

Hvordan installerer man et hæve sænkebord?

Et stik til strøm er det eneste et hæve sænkebord kræver. Derudover finder du her på siden også kabelbakker og kabelrosetter, som let kan monteres og holde ledninger fast under bordet, så de ikke er i vejen, når bordet bevæger sig op og ned.

Hvorfor er hæve sænkeborde så gode at arbejde ved?

Mange af os sidder meget ned i løbet af dagen både i bilen og ved skrivebordet. Inaktiviteten er ikke godt for vores hofter og ryg, for vi er designet til at bevæge os langt mere. Derfor er et hæve sænkebord et langt mere ergonomisk rigtigt valg i forhold til et ikke-justerbart skrivebord. For at aflaste benene og hofterne ved stående arbejde, kan vi anbefale at anvende en ståmåtte, som er designet til specielt at fungere sammen med hæve sænke borde.

Hvad er fordelene ved hæve sænkeborde?

Den største fordel ved et hæve sænkebord er, at det giver brugeren mulighed for selv at justere sin arbejdsstilling i løbet af dagen. Det er godt for både den enkeltes ergonomi, blodomløb og dermed den generelle sundhed. Samtidig giver det andre arbejdsstillinger for både dine håndled, arme og skuldre, som også hjælper til at mindske slidet på kroppen ved meget ensformigt og stillesiddende arbejde.

Vidste du, at du også forbrænder flere kalorier, når du står op?

Faktisk op til 50 kalorier mere i timen afhængig af din højde og drøjde. Det svarer til over en marathon i forbrændte kalorier om året blot ved at stå op en time om dagen fremfor at sidde ned.

Et tip! Gør det til en vane, f.eks. hver gang du forlader dit bord at ændre din stilling fra siddende til stående eller sæt en alarm en gang hver time - gør, hvad end der kan støtte dig i at ændre arbejdsstilling.

Kan man få hævesænkebord som hjørneskrivebord?

Foretrækker du at have et hjørneskrivebord, fører vi Fumac hæve sænkeborde i L-form og med affaset kant. Det betyder, at bordet har skåret en blød bue ind således, at du kan sidde tæt ind til bordet ved din computer. Det fås med bue til højre og venstre afhængig af, hvordan dit hjørneskrivebord skal placeres. I samme serie kan du også få buen skåret lige i midten, ligesom du selvfølgelig også kan få det helt rektangulært.

Andre typer hævesænkeborde til det mindre kontor

Vi fører også manuelle hæve sænkeborde fra Stand Up, som kun er 90 cm bred. Med en påsat overdel, der fungerer som skærm rundt om bordet er det et godt bord til små kontorer, hvor man stadig har brug for følesen af eget kontor. Bordet justeres med gasfjeder, så det er stadig nemt selv at gøre.

Suppler med lydabsorberende skærmvægge og skab et rart arbejdsmiljø

Skærmvægge er populære sammen med hæve sænkeborde, da du kan få skærmvægge til at sætte på bordkanten, som derfor kører med op og ned. Foretrækker du en væg i fuld højde, har vi også det.

Fordelen ved skærmvægge er, at de er lydabsorberende og derfor meget populære i åbne kontor. Designet er elegant og klassisk, og fordi skærmvæggen er beklædt med lækkert stof, kan de samtidig bruges som opslagstavler.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.  

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco