Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Filtertype
Varemærke
Dækning
Luftstrøm
Strøm
Støjniveau
Diameter
Svingningsdesign
Sustainable Selection
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Ventilation

  ( 31  produkter )

Den rette ventilation skaber et sundt indeklima   

Undersøgelser bekræfter, at god ventilation på arbejdspladsen er afgørende vigtigt for den enkeltes trivsel og. Ventilation påvirker i høj grad også medarbejdernes effektivitet og forbedrer indeklimaet.  Udover over jævnlig udluftning gennem vinduer og døre kan forbedringer i ventilationen i rummet eller på kontoret gøres nemt og simpelt. God ventilation er nemlig med til at kanalisere tung og forurenet luft ud og væk og samtidig bringe ny og friskere luft i cirkulation. Hos Lyreco finder du to muligheder for forbedret ventilation på arbejdspladsen. 

Brug en ventilator til at cirkulere luften 

Som alternativ til et aircondition-anlæg kan en ventilator være den rigtige løsning for hurtig nedkøling og ventilation i rummet. En god ventilator cirkulerer kølig og tør luft rundt og er den perfekt løsning til varme og fugtige dage på arbejdspladsen. Det eneste en ventilator kræver for at virke er en ganske almindelige stikkontakt. Find ventilator som enten bordmodel eller gulvmodel med forskellige hastigheder og indstillinger. 

Luftrensere øger kvaliteten af din ventilation 

Luftrensning fjerner bakterier, støv og andre luftbårne partikler som cigaretrøg fra luften. Det kan lade sig gøre, fordi en luftrenser bruger to filtre: et HEPA-filter, som fjerner partikler og renser luften og et kulfilter, som fjerner lugt og store partikler. 

Læs alt om luftrensere med HEPA- og kulfilter her.

Hvorfor er ventilation på kontoret vigtigt?  

God og ren luft i løbet af arbejdsdagen er en forudsætning for, at vi kan udføre vores arbejde ordentligt, at vi ikke bliver trætte eller risikerer vores helbred. Derfor er god ventilation på kontoret og arbejdspladsen vigtigt at sørge for. Brug ventilatorer, luftrensere og sørg for at lufte jævnligt ud. 10 minutter gør en stor forskel.

Kan ventilation modvirke fugt og mug? 

Dårlig ventilation kan lede til både fugt, kondens og mug. Så snart mennesker er samlet i et rum, bruger vi af ilten og udleder samtidig kropsdampe, som medvirker til at skabe et fugtigt indeklima. Vi kender det alle, at vi pludselig føler, at luften i et rum er blevet tung og varm, og vi får lyst til at åbne døre og vinduer. Sørger vi ikke for god ventilation jævnligt, vil vi skabe gode betingelser for både kondens og mug. Og et mindre godt arbejdsklima.

Find åndedrætsmasker og støvmasker 

Er det ikke nok med ventilation under arbejdsforholdene, fordi de er af farlig eller skadelig karakter, har vi hos Lyreco et stort udvalg af åndedrætsmasker. Find både helmasker og halvmaskerstøvmasker og filtre til åndedrætsværn.  

Har du brug for råd og vejledning til at vælge ventilation, så ring til vores kunderådgivning på 70 100 500. Vi er altid klar til at vejlede dig i din beslutning.

Priser  

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:  

  • Se alle priser og online tilbud   
  • Bestil varer til dag-til-dag levering  
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig  

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?  

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.  

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Sustainable Selection

Luftrenser Fellowes Aeramax H13 SE

Ref: 15.289.929
3.535,00 DKK
product

CO2 detektor CEP Orium

Ref: 12.004.128
1.009,00 DKK
product
Sustainable Selection

Luftrenser Fellowes Aeramax DX95

Ref: 6.654.101
4.098,70 DKK

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco