Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Anvendelse
Se alle
Etiketstørrelse
Se alle
Facon
Klæbetype
Materiale
Printteknologi
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Laseretiketter (ekstra stærke)

  ( 20  produkter )

Stærke etiketter som holder til det hele

I vores webshop finder du ekstra holdbare etiketter, som er perfekte til udendørs brug. Laseretiketterne er modstandsdygtige over for olie, smuds, vand og UV-stråler. Desuden tåler de temperaturer fra -20 til +80 grader. Deres solide kvalitet gør etiketterne velegnede til mærkning af PC-udstyr, inventar og produkter som står udenfor og skal kunne tåle al slags vejr. Derudover er etiketterne ideelle til værktøj, som skal kunne klare lidt af hver, og som benyttes udendørs hele dagen. De sølv etiketter tåler helt ned til -40 grader og helt op til 150 grader.

Labels til ethvert formål 

Vores etiketter kan fås i mange forskellige størrelser og farver. De kan endda også fås i gennemsigtigt format. Dem finder du under kategorien transparente etiketter. Udover vores ekstra stærke etiketter finder du også mange andre typer etiketter såsom farvede labels, fryseetiketter, CD-etiketter og meget mere.

Hos Lyreco passer vi på miljøet 

Hos Lyreco viser vi omtanke for miljøet, og det er der heldigvis også mange af vores kunder, der gør. Derfor er en stor del af vores labels miljøvenlige – kig efter det grønne træ ved produktbillederne, eller få vist alle vores miljøvenlige papirprodukter her. Vores miljøvenlige papir er certificeret i henhold til FSC, PEFC, Der Blaue Engel, Svanemærket og/eller EU's miljømærke.

Kuverter til dine labels

Skal du bruge labels til forsendelser? Så har du sikkert også brug for nogle kuverter. Vi har et stort udvalg af kuverter i forskellige formater. Derudover har vi også en række specialkuverter i form af bl.a. boblekuverter og papkuverter. Boblekuverter er gode til forsendelser af skrøbelig karakter, da de beskytter indholdet, mens papkuverter er velegnede til papirer eller andet materiale, der ikke må bukkes. Ligesom med etiketterne kan du vælge miljøvenlige kuverter, hvis du kigger efter de produkter, der er mærket med et af de anerkendte miljømærker. Brug evt. venstresidemenuen til at filtrere dig frem til de kuverter, du skal bruge.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare dig

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Brug for hjælp?

Kundeservice: 70 100 500 kl. 08:00-16.00

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco