Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Anvendelse
Varemærke
Se alle
Skostørrelse
Se alle
Køn
Type
Uden metal
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Arbejdssko

  ( 1210  produkter )

Arbejdssko til køkken og meget mere

Har du et job, hvor du står og går meget, er et par arbejdssko eller-støvler vigtige for, at din krop og dine fødder kan klare en hel arbejdsdag. Uanset, om du arbejder i køkken, på restaurant, hospital, i hjemmeplejen eller et andet sted, hvor du gerne vil kunne stå godt fast og samtidig have fleksible og støttende arbejdssko, kan du finde et stort udvalg her:

Vi deler vores arbejdssko op i 3 kategorier:

Arbejdssko – uden sikkerhedskrav
Sikkerhedssko - i sikkerhedsklasserne S1 - S1P - S2 - S3 til både damer og herrer.
Sikkerhedsstøvler - ISO-godkendte med og uden hælkappe.

Vi fører kun godkendte mærker som Uvex, Jalas, Delta Plus, Heckel og Dunlop, så du er garanteret arbejdssko og -støvler, der kan modstå belastninger og beskytte dine fødder og mindske belastningen på dine knæ og lænd.

Hvad er arbejdssko uden sikkerhed?

Arbejdssko uden sikkerhed betyder arbejdssko, der ikke er godkendt som sikkerhedssko, men som har skridsikre eller skridhæmmende såler. Det er fleksible og atletiske sko, der ikke er tunge på foden, men giver dig den ankelsstøtte og stødabsorption, du har brug for. Vi fører flere typer arbejdssko uden sikkerhed med f.eks. High Tech SFC III skridhæmmende sål med 'trip guard' til både damer og herrer. Sko uden sikkerhed bruges typisk indenfor køkken- og restaurationspersonale, i hjemmeplejen, på hospitaler, til wellness-centre og lignende steder.

Hvorfor skal man bruge arbejdssko?

Gode arbejdssko hjælper til at undgå fald- og glideulykker på arbejdspladsen, hvor der pga. arbejdsvilkårene eller gulve kan være risiko for at snuble eller glide. Vores sikkerhedssko er fremstillet med forstærket tåkappe, der beskytter tæer mod slag og stød som følge af tabte genstande. Flere af sikkerhedsskoene har desuden et indbygget sømværn.

Arbejdssko til damer

Leder du efter arbejdssko til damer, har vi et stort udvalg. Arbejdssko skal naturligvis både være funktionelle og slidstærke, men derudover må de også gerne være pæne og behagelige at have på. Brug filtrene i menuen til venstre og vælg evt. hvilken størrelse arbejdssko, du skal bruge og om de skal være ’til indendørs eller udendørs brug.

Sådan finder du de rigtige arbejdssko til dig:

Den nemmeste måde at finde præcis de arbejdssko, sikkerhedssko eller sikkerhedsstøvler, du leder efter, er at bruge filtrene i menuen til venstre. Her kan du vælge størrelse, mærke, om det er til indendørs- eller udendørs brug og om designet skal være til ’arbejde’, ’sporty’, ’casual’ eller ’klassisk’. 

Er der en model, du ikke kan finde, eller har du brug for vejledning i sikkerhedsklasser, er vores kunderådgivning klar til at hjælpe dig på 70 100 500.

Find stærke arbejdsstrømper til dine arbejdssko og -støvler

Få den bedste oplevelse med dine arbejdssko og sikkerhedsstøvler ved at bruge et par ordentlige arbejdsstrømper. Du vil få en bedre komfort, skoen vil sidde bedre og dine fødder vil kunne ånde ordentligt uanset vejret. 

Find gode arbejdsstrømper her

Forklæder, sikkerhedstøj og meget mere!

Find alt, hvad du skal bruge af arbejdsbeklædning og sikkerhedstøj i vores sortiment:

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco