Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Varemærke
Facon
Udåndingsventil
Pakket individuelt
Størrelse
Vægt
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os her

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Åndedrætsværn

  ( 52  produkter )

Åndedrætsværn beskytter dig mod forurenet luft 

Åndedrætsværn er nogle gange nødvendigt i arbejdsfunktioner, -opgaver eller omgivelser, hvor luften ikke kan renses nok gennem tekniske løsninger og foranstaltninger. Alle vores åndedrætsværn lever op til EU-normerne og produceres af anerkendte leverandører som 3M, uvex og DeltaPlus. 

Har I brug for vejledning, før I køber åndedrætsværn til virksomheden, ring til vores kunderådgivning på 70 100 500 og vi er klar til at vejlede jer før jeres køb.

Hvad er åndedrætsværn?

Åndedrætsværn er en type af sikkerhedsudstyr, der beskytter brugeren ved at filtrere farlige eller sundhedsskadelige partikler og dampe væk ved indånding. Derfor kaldes det også filtrerende åndedrætsværn. Da åndedrætsværn kun sidder på ansigtet med enten elastikbånd eller hovedbånd og nakkestrop, har man stadig fri bevægelighed under arbejdet.

Der findes 3 typer filtrerende åndedrætsværn:

  • Helmasker
  • Halvmasker
  • Støvmasker

Hel- og halvmasker finder du samlet i en kategori og støvmasker her. 

Det er belastende at arbejde med åndedrætsværn, og afhængig af hvilken af typerne, du arbejder med, er der begrænsninger for tidsforbrug, der skal overholdes for ens egen sundheds skyld. Konsulter fagpersonale før brug.

Beskyttelsesklasser for filtrerende åndedrætsværn 

Der findes 3 typer beskyttelsesklasser for åndedrætsværn. Støvmasker findes med fast filter og med og uden ventil, mens hel- og halvmasker kan fås med partikelfilter, der kan udskiftes.

De 3 beskyttelsesklasser for åndedrætsværn:

  • Klasse P1 beskytter mod støv i begrænset omfang. Klasse P1 udstyr må ikke bruges ved grænseværdier under 5 mg/m3. Klasse P1 beskytter ikke mod asbestfibre og kvartsstøv og heller ikke mod skadelige gasser eller dampe.
  • Klasse P2 beskytter mod de fleste typer sundhedsskadeligt støv herunder faste partikler og/eller væskeformige aerosoler. Står filteret registreret som afprøvet efter EN149:2001 standarden betyder det, at filtret beskytter både mod faste partikler og væskeformige aerosoler som f.eks. sprøjtetåger fra maling eller andet. Filteret beskytter dog ikke mod bakterier og virus.

  • Klasse P3 er den højest beskyttende klasse. Den beskytter mod det samme som klasse 2 og derudover også mod radioaktiv støv, bakterier, virus og nanopartikler.

Hvordan finder åndedrætsværn med en beskyttelsesklasse, du har brug for?

Det gør du nemt ved at anvende vores filter i menuen til venstre, hvor du kan filtrere på ’Beskyttelsestype’.

Hvad er en helmaske? 

En helmaske er et komplet åndedrætsværn, der dækker hele dit ansigt, dvs. øjne, næse og mund. Det sidder tæt til ansigtet og giver et bredt synsfelt. Filtrene er udskiftelige, og der findes mange afhængig af hvilke gasser/damper, du skal arbejde under.

Hvad er en halvmaske? 

En filtrerende halvmaske beskytter mod gasser, dampe og partikler. Filtrene er udskiftelige, og der findes mange afhængig af hvilke gasser/damper, du skal arbejde under. En halvmaske kan med fordel kombineres med beskyttelsesbriller.

Hvad er en støvmaske? 

En støvmaske forhindrer støv og andre faste partikler, der ofte optræder i mange industrier, i at komme i lungerne og luftvejene. Den dækker mund og næse og findes både med og uden ventil. Ligesom halvmasker kan støvmasker kombineres med beskyttelsesbriller.

Hvilken type åndedrætsværn beskytter mod asbest?

Asbest er sundhedsfarligt at arbejde med, og det er vigtigt at undersøge om ordentlig luftventilation kan være med til at bringe forureningsgraden ned under grænseværdien. Åndedrætsværn af klasse 2 skal anvendes, men bør være den sidste løsning eller i kombination med andre foranstaltninger. Minimum klasse 2 er også den type åndedrætsværn, der skal anvendes til brug ved sprøjtemaling eller andet arbejde, der involverer sprøjtetåger.

Hvor hurtigt leverer I?

Bestiller I inden kl. 16 på hverdage, leverer vi næste hverdag i det meste af landet.

Kan vi bestille mere på en gang?

Alt I bestiller i shoppen, pakker og leverer vi sammen (på nær varer til specialbestilling eller udgåede varer).

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet 
√ Mulighed for fri fragt 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
2.069,00 DKK

Verdenskendte mærker hos Lyreco