Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Anvendelse
Se alle
Printteknologi
Se alle
Materiale
Varemærke
Etiketstørrelse
Se alle
Form
Klæbetype
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Etiketter

  ( 137  produkter )

Etiketter og labels til ethvert formål  

Etiketter er et næsten uundværligt produkt i mange virksomheder og kan bruges til et hav af forskellige formål alt afhængigt af, hvilken type etiketter eller labels du vælger. Her i webshoppen finder du et bredt udvalg af etiketter til alt lige fra forsendelser, arkivering og meget mere.

Find følgende type etiketter: 

  • Hvide pakkelabels - fås i mange forskellige størrelser og som labels til både laserprinter og inkjetprinter. 

  • Farvede pakkelabels - velegnede til at farvekode dokumenter. 

  • Transparente labels - gennemsigtige og dermed ikke lige så iøjnefaldende.

... og meget mere!

Etiketter, der er nemme at tage af arket 

I vores webshop finder du et stort udvalg af etiketter fra mærket Avery. Disse labels er udstyret med en QuickPEEL funktion, som gør, at de er lette at tage af bagarket ligesom et klistermærke. En funktion som er virkelig nyttig, når det skal gå stærkt, og der skal sættes mange etiketter på f.eks. en stor bunke breve.

Find etiketter og klistermærker i mange forskellige størrelser 

Etiketter fra både Avery og Lyreco findes i mange forskellige størrelser fra helt små med 270 etiketter per A4 ark, til 80, 65, 24, 14,10, 8, 4 og helt ned til 2 for de største etiketter. Brug etiketterne som klistermærker til f.eks. at sætte på en elastikmappe, et chartek eller en plastiklomme, hvor du opbevarer papirer og noter til et bestemt formål.

Print etiketter fra en Dymo i stedet for fra computeren

En håndholdt labelprinter fra Dymo gør det muligt at printe dine labels præcis, hvor du skal bruge dem i f.eks. forsendelsen, lageret eller på arkivet. Brug af en labelprinter er for mange et godt supplement til at printe labels via computeren. Desuden er labels printet på en Dymo, eller en af vores andre labelprintere, mere holdbare. Dette skyldes, at der ikke bruges blæk men derimod termisk overførselsteknologi ved fremstilling af etiketterne. De kan modstå vand, UV-stråler og meget lave samt meget høje temperaturer, hvilket også gør dem mulige at bruge udendørs. Derudover kan nogle Dymoer også printe stregkoder, billeder og logoer, hvis det er behovet.

Design dine egne adresselabels og etiketter

Med den tilknyttede software "Avery software Design & Print Online" kan du nemt designe og printe dine egne labels fra Avery. På den måde kan du opnå professionelt design på dine fødevareprodukter, forsendelser eller i din arkivering. Design nemt og hurtigt flotte labels og etiketter. Vælg selv, om du vil designe helt fra bunden eller anvende nogle af deres mange skabeloner.  

Find Averys gratis software til selv at designe og printe etiketter her.

Hvordan undgår man papirstop ved brug af etiketter? 

Vi kender det mange af os. Vi sætter et ark med etiketter i printeren, og det bliver trukket skævt eller værre endnu - der opstår papirstop. Det er tidskrævende, spild af etiketter og irriterende. Avery har opfundet en løsning, så du kan undgå papirstop. ’UltraGrip’ er en innovativ teknologi, hvor de har forsynet deres ark med et unikt tredimensionelt mønster, der gør det muligt for printere at opnå et perfekt greb på arket. Det betyder, at etiketarket trækkes korrekt ind i printeren og, at dit print bliver så præcist som muligt. Se efter ’UltraGrip’ skrevet med hvidt på blåt øverst på Averys etiketter.

Sådan fjerner man nemt etiketter uden limrester

Når en etiket skal fjernes igen, er det tit, at der sidder limrester og rester af etiketten tilbage. Spray lidt limfjerner på etiketten og lad det sidde 4-5 minutter. Herefter kan du nemt fjerne etiketten og skal blot lade overfladen, du har fjernet etiketten fra, tørre af sig selv. Det er nemt og effektivt, og virker på alle overflader. Gentag proceduren ved ekstra limrester.

Adresselabels i genbrugspapir

Hos Lyreco viser vi omtanke for miljøet, og det er der heldigvis også mange af vores kunder, der gør. Derfor er en stor del af vores labels miljøvenlige – kig efter det grønne træ ved produktbillederne, eller brug økofiltrene i menuen ude til venstre. De fleste af Averys adresselabels er fremstillet af FSC godkendt genbrugspapir og pakket i genbrugskarton. 

Etiketter til meget andet end forsendelser

Etiketter bliver ofte forbundet med forsendelser, og adresselabels er da også et populært produkt. Men her i webshoppen har vi mange andre typer af etiketter. Vi har f.eks. farvede etiketter, som mange butikker bruger til at vise forskellige rabatbesparelser på deres tilbudsvarer. Derudover har vi ekstra stærke etiketter, der f.eks. kan bruges til glas, hvor der skal markeres indhold, og hvor det er vigtigt, at etiketten ikke falder af. Og et tredje interessant produkt er vores selvklæbende etiketlommer, der bl.a. kan bruges til opbevaring af brugsanvisninger. Et tip i den forbindelse er at sætte brugsanvisningen til jeres kopimaskine fast på selve maskinen. På den måde kan I hurtigt finde den i tilfælde af papirstop eller andre problematikker, som hurtigt skal løses.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Pakkelabels Lyreco, 105 x 148 mm, æske a 400 stk.

Ref: 143.162
159,00 DKK
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Pakkelabels Lyreco, 70 x 36 mm, æske a 2400 stk.

Ref: 143.344
155,00 DKK
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Pakkelabels Lyreco, 70 x 37 mm, æske a 2400 stk.

Ref: 1.007.259
159,00 DKK
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Pakkelabels Lyreco, 148 x 210 mm, æske a 200 stk.

Ref: 993.157
155,00 DKK
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Pakkelabels Lyreco, 210 x 297 mm, æske a 100 stk.

Ref: 143.333
155,00 DKK
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Pakkelabels Lyreco, 74 x 105 mm, æske a 800 stk.

Ref: 144.861
155,00 DKK
www.fsc.org
product
Sustainable Selection

Pakkelabels Lyreco, 29,7 x 52,5 mm, æske a 4000 stk.

Ref: 1.607.138
165,00 DKK

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco