Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Lagerstatus
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Printteknologi
Se alle
Farve
Gramvægt
Se alle
Papirformat
Varemærke
Se alle
Sustainable Selection
Vælg alle miljømærkninger
   

Vores mærkevareudvalg

       

Har du brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:00
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

A4 papir

  ( 35  produkter )

A4 til arbejdspladsen

A4 papir er nok et af de produkter, man finder på langt de fleste arbejdspladser. Det er en nødvendighed på mange kontorer, hvor man skal kunne udskrive og kopiere forskellige dokumenter, men også på skoler og i institutioner bliver der brugt A4 papir til print af opgaver og forskellige kreative projekter. Hos os finder du et stort udvalg af A4 papir - både det traditionelle hvide men også farvet A4 papir.

Hvad er A4 papirets mål?

A4 er den mest anvendte størrelse printer- og kopipapir, men hvad måler et A4 papir egentligt? A4 størrelse er 210 mm x 297 mm. Det er den størrelse papir, du finder de fleste steder, og som passer ind i chartek, plastlommer og ringbind. A4 størrelsen er fastlagt af den internationale standardiseringsorganisation (ISO). Det er den mest almindelige papirstørrelse i Danmark og det meste af resten af verden.

A'et står for A-mål og betyder, at målene passer ind på en kvadratmeter i metersystemet. Jo større tallet efter A er, jo mindre er papiret. Udover A4 fører vi også A5 (halv størrelse af A4) og A3 (dobbelt størrelse af A4).

De forskellige gramvægte af A4 papir, der findes 

Vi fører mange forskellige kvaliteter af A4 papir og i forskellige gramvægt: 75, 80, 90 og 100 gram. Gramvægten angiver ikke vægten per ark men vægten i gram per kvadratmeter papir. Desto højere gramvægt, desto bedre print- og farvekvalitet opnår du på dine opgaver.

Hvilket A4 papir skal du bruge til dagligdagsprint?

80 gram er den vægt almindeligt kopi- og printerpapir har, og som fungerer godt til almindelige dagligdags printopgaver. Til dokumenter, der skal indbindes, kan du typisk nøjes med en gramvægt på 70 eller 75 gram. 100 gram er vores printerpapir fra Navigator, der har en utrolig jævn overflade, som sikrer den perfekte præsentation i højkvalitetsprint.

A4 papir i forskellige pakkestørrelser og fra forskellige mærker

A4 papir findes enten i kasser á 500 ark eller med op til 2.500 løse ark til at lægge i printeren eller kopimaskinen direkte. Hvis I har et stort papirforbrug, kan det ofte betale sig at købe meget ind ad gangen for ikke at stå i den uheldige situation at løbe tør. Vi har A4 papir fra mærkerne MultiCopy, DCP, UPM, Discovery og Navigator – du kan også vælge Lyrecos eget A4 papir.

Find A4 papir til fotokopiering og farveprint 

Hvis du skal printe i farver, og der er tale om et print, hvor motivet skal fremstå i ekstra flot kvalitet ,såsom ved print af fotografier, vil vi anbefale dig at bruge såkaldt fotopapir. Fotopapir er kraftigere end almindeligt kopipapir og har en glossy overflade, der får farverne til at fremstå ekstra flotte og skarpe. Du finder både A3 og A4 papir specielt velegnet til fotokopiering og farveprint her i vores webshop. Du kan også finde lamineringsmaskiner og lamineringslommer, hvis dit farveprint er noget, der skal holde i lang tid og være modstandsdygtigt overfor f.eks. vand og snavs.

Farvet A4 papir

Farvet A4 papir er næsten uundværligt på skoler og i institutioner. Det kan bruges til et hav af kreative projekter såsom pynt til fastelavnsriset, julepynt og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænsen for, hvad det farvede papir kan bruges til. Det kan også med fordel bruges til invitationer og opslag, hvis du ønsker, at dit budskab skal vække ekstra opsigt. Husk, at du også kan finde farvet papir i A3-størrelse her i webshoppen, hvis du har brug for en større størrelse.

Hvad er forskellen på inkjetpapir og laserprintpapir?

Inden du køber dit printerpapir, er det vigtigt, at du kender forskellen på inkjetpapir og laserprinterpapir. Læs om forskellen på inkjet- og laserprintpapir her, så du undgår at købe det forkerte til den type opgaver og printer, du har. Hvis det er tid til at skifte printeren ud, kan du også med fordel tage et kig på vores udvalg af blæk- og laserprintere. Vi tilbyder også et solidt udvalg af de populære multifunktionsprintere, som er perfekte til arbejdspladser, hvor print ikke er det eneste behov.

Find miljøvenligt A4 papir her i shoppen

Når du leder efter miljøvenligt A4 papir eller andre varer, så se efter mærket med det grønne træ under produktbillederne. Mærket angiver, at papiret er miljøvenligt, hvilket vil sige, at det er certificeret af enten Svanemærket, FSC, PEFC og/eller EU's miljømærke. Du kan nemt finde frem til de grønne produkter ved at anvende filtreringen i venstre siden af webshoppen, når du er inde i den produktkategori, hvor du skal finde din vare.

Se vores udvalg af genbrugspapir i A4 størrelse

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

EU Ecolabel
www.fsc.org
product
304,75 DKK Kasse (5)
EU Ecolabel
www.fsc.org
product
299,75 DKK Kasse (5)
EU Ecolabel
www.fsc.org
product
369,75 DKK Æske (5)

Har du brug for hjælp?

Lyreco Kundeservice: 70 100 500

Kontakt Lyreco Kundeservice online

Verdenskendte mærker hos Lyreco