Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Computer etiketten

  ( 1  product )

Computeretiketten van Lyreco rollen gemakkelijk uit iedere printer

 

Voor dot matrix printers: speciale etiketten op kettingformulieren

 

Wanneer je het printen van etiketten wilt automatiseren is het belangrijk dat de de etiketten perfect passen bij de printer. De Lyreco computeretiketten staan garant voor uiterste precisie en professionele kwaliteit. Op deze manier ben je er zeker van dat jouw print activiteiten zonder vertraging of oponthoud zullen worden uitgevoerd.

 

Computeretiketten: vlot gedrukt en opgeplakt

 

Lyreco’s zelfklevende computeretiketten vliegen zonder weerstand door de printer heen én leveren uiterst heldere printen. De etiketten zijn zo vervaardigd dat er rekening wordt gehouden met het juiste gewicht en de juiste dikte en matheid. Op deze manier behouden jouw printers hun efficiëntie en blijven zij topkwaliteit leveren.

 

Bestel eenvoudig jouw computeretiketten in de Lyreco webshop

 

Kies je computeretiketten en koop ze online in onze webshop. Toevallig gekleurde etiketten of witte etiketten nodig? Bekijk ons ruime assortiment!

 

Heb je vragen over onze producten of diensten? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je al je vragen ook aan je Lyreco vertegenwoordiger stellen.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: