Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Etiketgrootte
Alles zien
Printtechnologie
Vorm
Materiaal
Merk
Toepassing/gebruik
Type hechting
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Transparante etiketten

  ( 8  producten )

Transparante etiketten: subtiel én duidelijk

 

Doorzichtige etiketten voor identificatie of adressering

 

Laat jouw objecten stralen en hun kleur behouden. Gebruik vanaf nu de transparante etiketten van Lyreco. Voorzie al jouw mappen, producten en machines van duidelijke etiketten en behoud het overzicht. In de Lyreco webshop kun je terecht voor transparante etiketten in alle vormen en maten.

 

Ga voor accuraat én subtiel, ga voor een transparant etiket 

 

De maat van het etiket hangt natuurlijk volledig af van de toekomstige drager. Daarnaast kun je kiezen voor ronde of rechte hoeken, dit is een kwestie van smaak. In de Lyreco webshop vind je transparante etiketten in vele vormen en maten. Deze ruime selectie zorgt ervoor dat jij precies vindt wat aansluit op de wensen van jouw bedrijf.

 

Bestel jouw transparante etiketten eenvoudig online!

 

Kies de afmetingen en vorm die voor jou het beste werken en plaats jouw bestelling direct online bij Lyreco. Naast transparante etiketten kun je bij ons ook terecht voor o.a. computeretiketten en datamedia-etiketten, gekleurde etiketten en industriële etiketten.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: