Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Ondersteund batterijformaat
Alles zien
Aantal ondersteunde batterijen
Merk
Stroombron
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Laders

  ( 4  producten )

Batterij opladers voor altijd gebruiksklare toestellen

 

Snel batterijen opladen met een hoogwaardige batterij oplader

 

Tijdverlies is uit den boze. Voorkom dat een professioneel toestel stilvalt vanwege lege batterijen. Met de oerdegelijke en snelle batterij opladers van Lyreco hou je altijd genoeg energie over om optimaal gebruik te maken van je toestellen. Heb je toch een keertje een apparaat dat ‘zonder stroom’ komt te staan? Dan helpen onze laders je in een minimum van tijd weer op de rails.

 

Lyrecobatterij opladers voor al jouw batterijen

 

Vanzelfsprekend vind je in ons brede assortiment de perfecte batterij opladers voor alle mogelijke soorten van batterijen. Deze laders van topkwaliteit zijn geschikt om verschillende types en diverse formaten van batterijen op te laden, zo helpen we je met één toestel uit de nood voor al jouw apparaten. De razendsnelle Duracell High speed advanced lader, doet het zelfs in 15 minuutjes. Hoogwaardige merken als Energizer en Duracell staan garant voor totale veiligheid bij het opladen.

 

Bestel je batterij opladers nu online via de Lyreco webshop!

 

Kies je batterij opladers, bestel ze op deze webshop: het is zo geregeld. Lyreco levert topmateriaal zodat jij op volle toeren blijft draaien. Ook batterijen of zaklampen nodig? We helpen je met een glimlach en deskundigheid verder op weg.

 

Stel je vragen over onze producten en diensten via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Natuurlijk kan je ook steeds bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Sustainable selection

Energizer Pro batterijlader voor 4x AA/AAA batterijen

Ref: 7.196.194
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: