Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Stroombron
Kleur
Aantal cijfers op de display
Merk
Printtechnologie
Type print
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Printer rekenmachines

  ( 4  producten )

Printrekenmachines: ga voor uiterste efficiëntie

 

Altijd een overzichtelijke weergave van jouw berekeningen met een printrekenmachine

 

Soms is het nodig om jouw berekening direct duidelijk op papier te hebben, bijvoorbeeld bij technische bewerkingen of prijsbepalingen. Met de printrekenmachines van Lyreco ben je altijd verzekerd van een duidelijke print van jouw berekeningen.

 

Op deze manier voorkom je misverstanden en discussies. Lyreco’s printer rekenmachines beschikken over extra bewerkingen, kleurendruk opties en annulerings functies om iedere gebruiker zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de meest complexe calculaties.

 

Printrekenmachines bij Lyreco: alleen van topmerken

 

Voor al onze producten geldt een hoge kwaliteitseis, zo ook voor onze printrekenmachines. Om deze reden hebben wij alleen topmerken geselecteerd die garant staan voor ultiem gebruiksgemak en professionele resultaten.

 

Bij Lyreco vind je printrekenmachines van de volgende merken:

 

  • Canon

 

  • Citizen

 

  • Casio

 

Bestel jouw printrekenmachines gemakkelijk online

 

Neem snel een kijkje in ons assortiment, maak jouw keuze en bestel de ideale printrekenmachine. Kies je voor Lyreco, dan ben je verzekerd van de beste service én een vlotte levering. Ook op zoek naar wetenschappelijke rekenmachines of bureaurekenmachines? Zoek niet verder, bij Lyreco ben je aan het goede adres.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: